Schaf Durea schoenen in wijdte E of K aan bij een specialist

Schaf Durea schoenen in wijdte E of K aan bij een specialist. Dan weet u zeker dat de kwaliteit in orde is. Hiervoor moeten eerst de voeten opgemeten worden. Het is verstandig om dit te laten doen door de specialist. Hier kunnen de voeten professioneel in zowel de lengte als de breedte gemeten worden. Er wordt niet alleen een voetmeting gedaan, maar ook een voetanalyse. Op deze manier kan de specialist een advies uitbrengen over de juiste schoenen met de juiste pasvorm voor uw specifieke voeten. Bijvoorbeeld Durea wijdte E of Durea wijdte K, of alle wijdtes daar tussenin, variërend van wijdte C tot en met wijdte M.

Durea wijdte E: speciaal voor de smalle voet

Heeft u erg brede of smalle voeten? En wilt u schoenen hebben die lekker zitten en er daarnaast ook leuk uitzien? Dan zijn de schoenen van Durea, in wijdte E, een goede optie. Wijdte E is speciaal voor de smalle voet. Voor de wat bredere voeten kunt u Durea wijdte K kopen. Deze wijdtes zijn standaard maten voor schoenen die op maat gemaakt worden. Elke soort schoen is in deze wijdtes verkrijgbaar, zodat men er ook nog modieus bij kan lopen.

Schoenen van Durea in wijdte E of K: meet uw voet op

Wist u dat schoenen niet alleen in verschillende lengtematen verkrijgbaar zijn? Ook in de wijdtematen zit veel verschil. Het opmeten van de voeten is dan belangrijk. De voetwijdte neemt u staand en blootsvoets op. Het is hierbij de bedoeling dat uw gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over beide benen. Het opmeten van de voetwijdte gaat het gemakkelijkst als een tweede persoon dit doet met een meetlint. Het meetlint wordt dan geplaatst op het breedste gedeelte van de bal van de voet, zonder spanning op het meetlint te zetten. Vervolgens kan aan de hand van een maattabel gekeken worden of u het beste Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen kunt kopen.