Slimme hulp wanneer uw CV ketel lekt

Merkt u op dat uw CV ketel lekt? Dan is snelle hulp geboden zodat er niet ergere problemen aan uw CV ketel ontstaan. Met de afdichtingsproducten van Repa-Tech die u via Leakfix kunt aanschaffen heeft u een snel en eenvoudig hulpmiddel in handen. Met Repa-Tech afdichtingsvloeistof kunt u namelijk zelf het lek dichten. Niet alleen is dit een vlotte oplossing, het gebruik van Repa-Tech afdichtingsvloeistof levert ook een duurzaam resultaat op. U dicht het lek zelf op permanente wijze. Bovendien bespaart u ook nog eens op de uitgaven voor de dienstverlening van een loodgieter.

Uw CV ketel lekt: zet Repa-Tech afdichtingsvloeistof in

Na de zomermaanden waarin u uw verwarming niet gebruikt kan een leiding scheuren en een lek ontstaan. Dit gebeurt vaak op het moment dat u de verwarming bij het omslaan van het weer voor het eerst na lange tijd inschakelt. Lekt uw CV ketel aan de onderkant, of weet u niet precies waar uw CV ketel lekt? In beide gevallen kunt u Repa-Tech afdichtingsvloeistof van Leakfix inzetten voor de reparatie. U brengt de vloeistof in de leidingen. Hierop zal de afdichtingsvloeistof een weg naar buiten zoeken en zo bij het lek uitkomen. Op het moment dat de vloeistof in aanraking komt met zuurstof gaat het uithardingsproces van start. Binnen enkele dagen is het lek permanent gedicht met behulp van hard kristal aan de buitenkant van uw leiding.

Repa-Tech afdichtingsvloeistof bestellen en gebruiken

Bent u geïnteresseerd in deze slimme oplossing voor het lek van uw CV ketel? Dan kunt u de Repa-Tech producten via de webshop van Leakfix inzien en bestellen. Zo kunt u vlot aan de slag om het probleem te verhelpen. U vindt ook een helder stappenplan op deze website voor het gebruik van de producten. Mocht u nog aanvullende vragen hebben, dan kunnen de Leakfix medewerkers deze deskundig voor u beantwoorden.

https://leakfix.nl