China Works
Woning en Tuin

terrasoverkapping plaatst je niet zonder fundering.

Sinds kort een eerste eigen huis gekocht. Mijn eerste, echte huis. Nu vind ik het huis heel mooi, maar hier en daar heb ik er toch voor gekozen om de boel te strippen. Zo heb ik de kamer aangrenzend aan de tuin flink aangepakt en wil ik een soort afdak maken aan de buitenkant. Hierdoor ontstaat er een soort veranda of terrasoverkapping. Voor de terrasoverkapping heb ik echter betonpoeren nodig. Nu weet ik eigenlijk niet waar ik die kan halen of kopen?, dus even googlen kom ik op een super complete pagina van betondingen.nl terecht met een groot assortiment betonpoeren of prefab funderingen. Nooit geweten dat dit bestond, zo kom je achter nieuwe dingen met een eigen huis. 

Met deze zware dingen is het handig dat het bezorgd wordt dus mooi gebruik van gemaakt. Voor een goede Betonpoer raadt ik Betondingen.nl aan! 

 

http://www.betondingen.nl/betonpoeren/