China Works
Woning en Tuin

Top 3: Kunstplanten en kunstbomen

Top 3: Kunstplanten en kunstbomen

De herfst is weer in aantocht en daarom is het goed om te kijken naar de jaarlijkse top 3 kunstplanten en kunstbomen. Zo kan je de hele herfst en winter genieten van de uitstekende kwaliteit van die een kunstplant biedt. En dat is nog niet alles een kunstplant of kunstboom biedt een geweldig stukje sfeer in uw woonkamer, keuken, of slaapkamer. De top vijf is opgebouwd uit 3 kunstplanten en kunstbomen die een perfecte vorm van kwaliteit hebben en op dit moment enorm populair zijn onder veel mensen. Dit is gemeten aan de hoeveelheid interesse en het zoekvolume van de producten bij de zoekmachine Google.

 

3: Kunstbonsai

Waarschijnlijk heeft u het idee van een bonsai dat dat altijd een kleine boom is die je met een minuscuul schaartje moet bijhouden zoals ze dat in het ouden china ook deden. Op dit moment zijn er tal van verschillende soorten en maten bonsaibomen en dus ook versies als kunstbomen. De kunstbomen zijn verschillend van grootte, zo kan je ervoor kiezen om een grote kunstboom te nemen maar ook deze eerder genoemde minuscule bonsaiboom is nog steeds van de partij. Uiterst populair en staat daarmee ook in onze top 3.

 

2: Kunstficus

Enkele jaren geleden was er nog een eerste plaats weggelegd voor deze geweldige kunstplant. Dit jaar staat hij op een mooie tweede plaats. Deze kunstplant is er in een aantal verschillende vormen maar vooral de tropische versie is uitermate populair. Dit komt omdat hij een prachtige gloed over zich heeft waardoor hij enorm goed uit de verf komt in verschillende soorten licht. Kortom een perfecte nummer 2 voor deze lijst.

 

1: Kunst palm

De absolute opkomer van dit jaar zijn de kunst palmen. Deze geweldige exotische kunstplant kwam eerst alleen maar te staan in grote zwembaden en dan vooral die met een tropisch thema. Maar nu staat hij eigenlijk overal wel. Zo kom je het thema oosters in steeds meer slaapkamers tegen maar ook in de huiskamer en en in sommige keukens is het een absolute opkomer. Bij dit oosterse thema past natuurlijk een unieke kunst palm. Hierdoor krijgt je thema precies het laatste puntje op de I.

 

Kunstplanten kopen doe je gemakkelijk en snel bij de meeste webshops. Let wel op dat je dit met uiterste secuur doet. Zo kan het zijn dat de kwaliteit te wensen overlaat. Laat u daarom dan ook altijd goed informeren.

http://www.easyplants-kunstplanten.nl/kunstplanten.html