China Works
Image default
Electronica en Computers

Uw bouwproject kan niet zonder een betrouwbare afstandssensor

Een bouwproject staat of valt met goed meten. Dat begint al met het bepalen van de plaats waar de palen de grond in gaan. Vervolgens met het plaatsen van de fundering. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een afstandssensor. Deze kan zeer nauwkeurig afstanden bepalen waardoor het werk vlot door kan gaan. Er hoeven geen mensen meer met meetlinten over de bouwplaats te lopen om te weten waar een bepaald kunt zich bevindt. Bovendien meet een sensor zeer nauwkeurig, dit kan als het moet tot op de millimeter. Dit is voor het menselijk oog vaak erg lastig.

Een huis bouwen wordt bijna kinderspel

Het is zeker niet zo dat iedereen met behulp van een afstandssensor een huis kan bouwen. Maar het wordt wel een heel stuk makkelijker en minder tijdsintensief. Als in een handomdraai kan worden bepaald waar muren, ramen en deuren moeten komen dan gaat het bouwen immers een stuk sneller. Datzelfde geldt voor het trekken van kabels en het leggen van leidingen en buizen. Dit werk kan de sensor allemaal een stuk makkelijker maken. Daarom wordt van dit hulpmiddel ook dankbaar gebruik gemaakt. Ook bij het aanleggen van wegen speelt de afstandssensor een belangrijke rol. Als de weg is gelegd moet er markering worden aangebracht.

Bestel een afstandssensor bij de specialist

Ieder zijn vak geldt ook voor het produceren van afstandssensoren. In België worden die gemaakt door DIS Sensors. Zij hebben in de loop der jaren de nodige expertise opgebouwd in het maken van deze sensoren. U kunt hier terecht voor zowel een standaard sensor als ook voor maatwerk. Voor levering in het buitenland kunt u een beroep doen op één van de distributeurs. Een overzicht daarvan vindt u op de website. Wilt u in contact komen met DIS Sensors? Gebruik dan het contactformulier op de website en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

https://dis-sensors.com/be-nl/