Van rookworst tot eendenborst, u vindt het bij de online slager!

De online slager is niet alleen erg makkelijk, u koopt er ook uitstekende en unieke stukken vlees! Wilt u eens wat nieuws proberen? Kijk snel in het online assortiment. Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef&Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!

Vetarm lamsvlees bij de online slager, want op uw lijn letten kan ook gewoon lekker zijn!

Het kopen van unieke en hoogst smakelijke stukken vlees, zoals een eendenborst of supermals lamsvlees, doet u bij de online slagers van Beef & Steak. Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Eendenborst is dé onbekende vleessoort die u echt een keer moet proberen! In de supermarkt of bij de lokale slager vindt u dit vaak niet, en dat is jammer joh! Wist u bijvoorbeeld dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?