China Works
Image default
Aanbiedingen

Vliegenvangers versus vliegenlampen

 

Vliegenvangers kopen

Vliegenvangers zijn ideaal wanneer u vliegenoverlast ondervindt. Ze zijn veelal gemakkelijk in gebruik en bewijzen hun dienst. Vliegenvangers worden zowel door particulieren aangeschaft alsook door bedrijven. Er zijn vele soorten en maten vliegenvangers verkrijgbaar. De bekendste soorten zijn: vliegenlampen, elektrische vliegenvangers en vliegenvangers met kleefplaat/aanzuiging zonder elektriciteit.

 

Vliegenlampen

Vliegenlampen zijn erg handig en zijn vaak voorzien van een goed onherkenbaar design. Ideaal dus voor openbare ruimte zoals in restaurants, ijssalons, meubelzaken en andere ondernemingen. Door het handige design van vliegenlampen heeft deze vaak de voorkeur.

  • Een goede vliegenlamp is de vliegen vanger Flypod-18. Deze is gemakkelijk te plaatsen en geschikt voor kleine ruimten.

  • De vliegenvanger AURA is stijlvol en elegant. Daarbij heeft de Aura een groot bereik en mooi design. Werkt zeer efficiënt met groen licht en kleefplaten.

 

Elektrische vliegenvangers

Elektrische varianten verkopen wij het meest. Zij staan bekend om hun effectiviteit in het vangen van vliegen en andere vliegende insecten. Elektrische muggenvangers werken zoals de naam al zegt op elektriciteit. Dit houdt in dat er een spanningsboog in de vliegenvanger gemonteerd is. Deze geeft een klein stroomstootje af wanneer de vliegende insecten hier tegenaan vliegen.

  • Pluszap 30 is een vliegenvanger gemaakt van RVS. Voorzien van spanningsrooster en 2 UV lampen. Heeft zijn bekendheid te danken aan zijn efficiëntie in het vangen en elimineren van vliegende insecten.

 

Vliegen vangers met Kleefplaat

De muggenvangers die voorzien zijn van kleefplaten zijn zoal met als zonder elektriciteit verkrijgbaar. Vaak worden deze muggenvangers aangeboden in combinatie met UV-licht en eventueel aanzuiging.

  • De Cyclone Muggenlamp vangt zowel overdag als snachts muggen. Door de drie aantrekkingsbronnen: UV-licht, warmte en kooldioxide (zuurstof) behoort de muggenvanger Mozzie tot één van de beste muggenvangers die er op de markt zijn.

Alle beschreven vliegenvangers zijn verkrijgbaar in onze webshop: antivliegenshop.nl

Wij streven ernaar om altijd de goedkoopste aanbieder te zijn in Vliegenvangers en andere ongediertebestrijding.

 

https://antivliegenshop.nl