China Works
Gezondheid

Vollere lippen zonder botox?

Ben je benieuwd naar botox lippen prijzen? Of wil je gewoon in de toekomst volle lippen hebben? Dan ben je bij Faceland aan het juiste adres. De ene persoon heeft nou eenmaal te maken met wat dunnere en kleinere lippen dan een andere persoon. Ook het verouderingsproces kan ervoor zorgen dat jou lippen dunner worden en dat de lippen wat meer gaan hangen. Dit komt omdat de huid wat elasticiteit verliest met de jaren.

Het opvullen van de lippen gebeurd vaak door middel van hyaluronzuur zoals : Stylage, Emervel en Juvederm. De arts spuit deze vloeistof voorzichtig in combinatie met een soort verdoving in de lippen. De arts maakt hierbij gebruik van een zeer klein naaldje waar je helemaal niks van voelt tijdens de ingreep. Vaak is het zo dat je na de behandeling gelijk naar huis kunt gaan, alleen de lippen zullen ietwat opgezwollen aanvoelen maar dat hoort erbij en is heel snel alweer verdwenen.

Veel mensen denken dat het gebruik van Botox alleen voor vollere lippen kan zorgen, dit is echter een groot misverstand. Een vrouw kan namelijk ook vollere lippen krijgen door middel van een aantal zeer handige en gemakkelijke onderstaande tips. Het is belangrijk om niet te kiezen voor donkere lippenstift, hierdoor lijken namelijk de lippen kleiner dus zorg ervoor dat je deze lippenstift in de toekomst links laat liggen. Een ijsblokje kan er ook al voor zorgen dat je iets vollere lippen krijgt, door het ijsblokje over je lippen te wrijven gaan je lippen opzwellen en zullen ze iets groter eruit komen te zien. Zo blijkt maar weer dat je niet perse naar een cosmetisch arts hoeft te gaan als je vollere lippen wilt hebben. Het is echter wel zo dat als je op de langere termijn resultaat blijvend wilt zien een bezoekje aan een kliniek verstandig is.

http://faceland.nl/