China Works
Huishoudelijk

WAAR KAN IK EEN TAFELVENTILATOR KOPEN?

We hopen natuurlijk met zijn allen dat er een mooie zomer voor de deur staat. Na de heerlijk zachte winter, waar ik persoonlijk geen enkel probleem mee had, moet dat toch tot de mogelijkheden behoren. En dan niet gelijk, zoals in Nederland gebruikelijk is, met extreem hoge temperaturen. Nee, gewoon lekker opbouwen. Eerst een graadje of 20+ en daarna lekker oplopen tot maximaal 28 graden. Tegen die tijd moet de ventilator wel weer van zolder of uit de bijkeuken gehaald worden. Maar, dat moet kunnen.

EEN TAFELVENTILATOR OP KANTOOR

Bij ons thuis hebben we meerdere ventilatoren. Van tafelventilator tot kolomventilator en in de keuken hangt er eentje aan het plafond: de plafondventilator. Onze tafelventilator gebruik ik vooral als ik thuis aan het werk ben. De gehele dag aan je bureau zitten met een zwetend voorhoofd is niet bevorderlijk voor de concentratie en de werklust. Daarom staat er eentje op mijn hoofd gericht en andere staat op de grond om een beetje frisse lucht van die kant naar mij toe te blazen. Helaas waaien er nog wel eens een paar documentjes door het kantoor. Dat heb ik er echter graag voor over.

EEN STILLE KOLOMVENTILATOR BEVORDERT DE NACHTRUST

Moeten we niet eens een kolomventilator kopen, vroeg mijn vrouw vorige zomer. Ach, dat leek me niet een heel slecht idee. Dus, dat werd ventilator in Google intikken en als eerste resultaat kwam ventilator-zaak.nl naar voren. Een ruime keus aan ventilatoren en we hebben dan ook een mooie kolomventilator uitgezocht. Deze maakt niet veel lawaai en dat is precies wat we nodig hadden. Hij staat namelijk in de slaapkamer op hete zomerdagen. Een heerlijk koel briesje en geen lawaai bevordert onze nachtrust wel degelijk.

WAAR ZAL IK EEN VENTILATOR KOPEN?

Het moge duidelijk zijn: mocht u een nieuwe tafelventilator willen aanschaffen of een ander soort ventilator? Onze tip is om te kijken op de site van zaak-shops. Een brede keuze, uitstekende service (de ventilator stond de volgende dag al bij ons thuis en ook nog gratis bezorgd) en een deskundige en vriendelijke klantenservice.

 

http://www.ventilator-zaak.nl