Waarom kiest u voor vloerisolatie met pur?

Kiest u ook voor vloerisolatie met pur? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Vooral als het in de winter ook binnen erg koud is, is het aan te raden om Van de Bunt Isolatietechniek B.V. in te schakelen. Zo zit u er snel weer warm bij. Kies voor een stabiel en vormvast product als vloerisolatie met pur en ga voor een maximale isolatiewaarde in huis. Wordt uw vloer in de winter maar niet warm en lijkt het net of u over ijs loopt? Gun uzelf dan meer comfort en breng de warmte terug in uw huis. Tel daarbij op dat schimmels, rot en vocht geen schijn van kans meer maken en u begrijpt zelf waarom u er goed aan doet om te kiezen voor vloerisolatie met pur.

Met vloerisolatie door middel van pur heeft u nooit meer koude voeten

Als het koud is in uw woning, is het verstandig om te kiezen voor vloerisolatie met pur. Dit product heeft een hoge isolatiewaarde, waardoor u er lekker warm bijzit. Een specialist zoals Van de Bunt Isolatietechniek B.V. voert al jaren deze klus uit. Per jaar past de isolatiespecialist ruim 3000 woningen aan en voorziet de panden van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur zorgt voor meer comfort in uw huis. Zo hoeft u tijdens koude dagen minder hard te stoken en heeft u geen last meer van kou en vocht vanuit kruipruimtes. Met de hulp van Van de Bunt Isolatietechniek B.V. zit u er altijd warmpjes bij.

Een specialist heeft binnen een mum van tijd uw vloerisolatie met pur aangelegd

U profiteert van diverse voordelen als u kiest voor vloerisolatie met pur. Bovendien wordt het altijd aangebracht door echte professionals. Van de Bunt Isolatietechniek B.V. helpt u hier graag bij. Als eerste worden er twee-componenten hardschuim tegen de onderzijde van de beganegrondvloer gesprayd. Al binnen enkele seconde wordt het materiaal hard. Na de werkzaamheden kunt u binnen een korte tijd weer uw woning betreden om te genieten van een perfecte isolatie. Vloerisolatie met pur is toe te passen op zowel houten- als betonnen vloeren. Zorg ervoor dat het nooit meer koud is bij u thuis en rekening direct af met vocht in de kruipruimte.