Wanneer heeft u baat bij een Tennant veegmachine?

Bespaart u in de toekomst graag tijd, maar wilt u tegelijkertijd de vloer grondiger schoonmaken? Kies dan voor een van de Tennant veegmachines van Industrial Cleaning. Waarom? Het is een ontzettend veelzijdige machine en is uitermate geschikt voor gebruik in distributiefaciliteiten en fabriekshallen. Maar ook in kleinere omgevingen, zoals winkelcentra en magazijnen, komt de installatie goed van pas. Lees op uw gemak verder en maak kennis met de voordelen én de diverse varianten van de Tennant veegmachine.

Maak kennis met de voordelen van de Tennant veegmachine

Voordat u tot aankoop over gaat, bent u natuurlijk benieuwd naar de voordelen van de Tennant veegmachine. Deze zetten we graag voor u op een rijtje:

  • De veegmachines werken op elektriciteit, waardoor brandstofkosten nihil zijn.
  • De veegmachines staan bekend om de goede materialen waarmee ze gebouwd zijn en de hoge effectiviteit tijdens het schoonmaken.
  • Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar van de veegmachine.
  • U bespaart tijd en maakt de vloer grondiger schoon.

Een aantal varianten van de Tennant veegmachine

Bent u erover uit en gaat u over op de Tennant veegmachine? Dan vindt u bij Industrial Cleaning een assortiment met verschillende typen veegmachines. Zo komt een Tennent 6100 goed tot zijn recht in een kleine winkelruimte. Deze veegmachine is namelijk zeer compact en heeft een kleine draaicirkel. In een grote fabriekshal is de Tennant 6550 een goede keuze. Deze installatie is groot en biedt voldoende capaciteit om snel grote ruimtes te vegen.

Ontvang het juiste advies welke Tennant veegmachine bij u past

Welk type Tennant veegmachine u kiest, hangt af van uw situatie. De specialisten van Industrial Cleaning horen graag uw wensen en behoeften. Elke machine is te huur, maar u kunt ook een Tennant veegmachine kopen. Afhankelijk uw situatie en hoe vaak u de machine zult gebruiken, ontvangt u advies welke veeginstallatie het beste bij u past. Neem gerust eens contact met hen op om de mogelijkheden door te spreken.