China Works
Eten en drinken

Water is belangrijk voor je gezondheid

Water is belangrijk voor je gezondheid. Bij het maken van eten en drinken of als dorstlesser. Het is voor jou vast geen nieuws dat het alleen maar goed is, als je regelmatig water drinkt. Het advies is om 1,5 tot 2 liter per dag te drinken. Water is belangrijk bij het vervoeren van voedingsstoffen en zuurstof door je lichaam. Ook helpt het giftige stoffen uit je lichaam te halen. Tenslotte stimuleer je door water te drinken je bloedsomloop en zorg je ervoor dat je gezonder er stralend uitziet.

Als je wilt afvallen, is het verstandig water te drinken. Dat is het al helemaal als je frisdrank of ander drinken met veel calorieën vervangt door water. Bij afvallen of gewoon op je gewicht letten is het belangrijk dat je weet dat te weinig drinken juist leidt tot te veel eten. Het milieu is misschien de beste reden voor gefilterd water uit je waterkoeler. Het gebruik van waterflessen brengt milieuvervuiling met zich mee. Gefilterd water is veel goedkoper door de lage prijs van kraanwater. Inclusief de aanschaf van een waterkoeler en filters ben je nog steeds voordeliger uit. Twijfel na het lezen van dit artikel niet langer en schaaf een waterkoeler bij ons aan.

Koop jij in de supermarkt water vanwege de betere smaak in vergelijking met kraan water? Dit is erg duur en je zou gemakkelijk geld hierop kunnen besparen.
Met een waterkoeler kun je heerlijk, schoon en gezond water drinken en je haalt het water gewoon uit de kraan. Een mens kan heel veel smaken proeven.
Met het waterfilter in een een waterkoeler worden stoffen, zoals chemicaliën, kalk en medicijnenresten uit het water gefilterd. Zo krijgt het water zijn eigen onvervalste smaak terug. Het verschil tussen thee die gezet is met gefilterd water kun je proeven en zien.
Theewater dat rechtstreeks uit de kraan in de waterkoker is gegaan, heeft vaak een wit laagje boven op en geeft aanslag van kalk in je kopje of theeglas. Thee dat is gezet met gefilterd water is helder. Dan komt er alleen de pure smaak naar boven.

 

http://www.aqualight.nl/