China Works
Webdesign

Website bouwen met behulp van WordPress

Steeds vaker zijn ondernemers bezig met het realiseren van een website. Het wordt steeds eenvoudiger om je eigen website te bouwen met behulp van een contentmanagementsysteem. Direct aan de slag en eenvoudig een website opzetten met behulp van Installatron. Toch merk je nog vaak dat ondernemers niet weten hoe ze nou daadwerkelijk verkeer kunnen genereren met hun websites.

Verkeer genereren met je website

Verkeer is een groot probleem voor veel webmasters. Toch is het vrij eenvoudig. De eerste stap is het daadwerkelijk aanmaken van een pagina over de content. Wil je bijvoorbeeld op “webdesign” gevonden worden dan is het wel belangrijk dat je ook daadwerkelijk een pagina hebt die over webdesign gaat. De zoekmachine zoekt en wil jouw pagina beoordelen aan de hand van de kwaliteit die jij op jouw pagina aanbiedt. Hoe eenvoudiger het voor de zoekmachine wordt om de zoekterm webdesign te koppelen aan je tekst, des te groter je kans is dat je daadwerkelijk vindbaar wordt op de zoekterm.

Ga nou niet direct je hele tekst volstampen met de zoekterm, maar zorg dat je een aantal keer de zoekterm in je titels en alinea’s verwerkt, maar zorg dat de kwaliteit van je tekst perfect is. Ieder pagina moet de gebruiker aanspreken, indien jouw content zo uniek is dat gebruikers je tekst gaan delen dan heb je een kwalitatief sterke pagina geschreven.

Heb je geen ervaring met het schrijven van kwalitatieve pagina’s? Laat dan jouw lading pagina’s ontwikkelen door Webdesign Borne.

Hoe kunt u uw website optimaliseren met WordPress?

WordPress biedt diverse mogelijkheden om de pagina’s te optimaliseren, zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de WordPress SEO-plugin. Met deze plugin kun je jouw pagina’s verbeteren en een unieke titel en meta beschrijving meegeven aan je pagina. Tevens geeft de plugin een inzicht hoe goed jouw pagina geoptimaliseerd is voor een zoekterm. De plugin gebruikt hiervoor een groen, oranje, rood of grijs bolletje. Let op! Dit heeft nog niks te maken met de daadwerkelijke vindbaarheid, alleen wordt hierdoor de kans groter dat je gevonden wordt via de zoekmachine op de betreffende zoekterm. 

Optimalisatie van jouw WordPress-website is lastig, omdat er meer dan 200+ factoren zijn die invloed hebben op jouw vindbaarheid. De ultieme combinatie zorgt ervoor dat jij gemakkelijker vindbaar wordt op diverse strings. Het outsourcen van je marketing campagne door bijvoorbeeld webdesign Enschede is dus een uitstekende mogelijkheid.

Veel plezier met het vindbaar maken van jouw website. Voorkom dat je stilstaat en blijf jouw website altijd uitbreiden met kwalitatieve content.