Zaagsel kopen van goede kwaliteit bij de specialist

Gedizo verkoopt haar producten door het hele land heen. Zo kunt u grote hoeveelheden zaagsel kopen bij een speciaalzaak bij u in de buurt. Daarnaast zijn de hoogwaardige producten ook te koop in het buitenland. Dus heeft u plannen om te emigreren? Ook op uw boerenbedrijf in het buitenland gebruikt u de vertrouwde producten van Gedizo. Zo krijgen ook uw nieuwe dieren het beste voer, speciaal toegespitst op hun behoeften. Ook zorgt u ervoor dat de dieren op uw boerderij een comfortabel leven leiden, met de kwalitatieve strooisels en milieuvriendelijke brandstoffen voor in uw cv.

Zaagsel en ander hoogwaardige diervoeder kopen bij de specialist

Hoogwaardige diervoeders en aanverwante producten worden al jarenlang vervaardigd en verpakt door Gedizo. Vervolgens verkopen zij dit aan bedrijven over de hele wereld. Dit is begonnen met snijmais, maar tegenwoordig kunt u ook voor kippen lucerne en stro terecht bij de specialist in diervoeders. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar. Denk hierbij aan krachtvoer, ruwvoer en strooisels zoals zaagsel. Het zaagsel kunt u kopen in verpakkingen van 140 liter, die ongeveer 18 kilo wegen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare folie, om het milieu zo min mogelijk te schaden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld varkens- en rundveehouderijen een steentje bijdragen aan het beschermen van het milieu. 

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Alle agrarische bedrijven kunnen gebruikmaken van de producten van Gedizo. Met welke dieren u ook werkt, u kunt altijd bijvoorbeeld zaagsel kopen bij de specialist. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.