China Works
Woning en Tuin

Zadelkruk handig zitmeubel in huis!

Zadelkrukken geschikt voor thuisgebruik?

Een zadelkruk is een licht en handige verrijdbare kruk die veel gebruikt wordt door kappers en schoonheidsspecialisten maar wordt op de werkvloer ook door veel andere professionals gebruikt. 

Mensen die voor hun werk langdurig moeten staan en/of regelmatig in dezelfde houding werkzaam zijn lopen zoals inmiddels algemeen bekend een verhoogde kans op nek- en rugklachten.

Een zadelkruk kan mede helpen deze klachten te voorkomen. Een zadelkruk verschilt in zoverre van de andere krukken op wielen dat deze standaard is uitgerust met een zogenaamde zadelzitting. Door de ergonomische vormgeving van deze zadelzit wordt de gebruiker gedwongen om een actieve zithouding aan te nemen die door het lichaam als natuurlijk wordt aangevoeld. Een gezonde werkhouding die tevens er voor zorgt dat de bekken in de juiste stand staat zodat er geen afknelling van de benen plaatsvindt.

Zadelkrukkenworden dan ook aanbevolen door huisartsen en fysiotherapeuten om onnodige lichamelijke ongemakken aan nek en rug door een verkeerde werkhouding te voorkomen.

Het gebruik van een ergonomische zadelkruk neemt de laatste jaren niet alleen toe in het bedrijfsleven en (zorg) instellingen maar ook in huiselijke kring wordt de zadelkruk steeds meer een welkom hulpmiddel voor mensen die beginnende rugklachten hebben of slecht ter been zijn en toch bepaalde huishoudelijke taken willen blijven verrichten. Zo kan een zadelkruk behulpzaam zijn in de keuken bij het eten klaarmaken of bij het strijken van de was.

Zadelkruk duur in aanschaf?

Zadelkrukken zijn er in allerlein soorten en maten en de prijzen lopen dan ook enorm uiteen. Het is echter niet nodig om honderden euro’s uit te geven voor een goede en betrouwbare zadelkruk.

 Goedkopezadelkruk.com heeft veel zorg aan haar assortiment besteed en zich gespecialiseerd in betaalbare zadelkrukken van uitstekende kwaliteit. 

Koop niet zo maar een zadelkruk. Laat u zich voor aanschaf eerst informeren zodat u zeker weet dat u de juiste kruk koopt waar u jarenlang zitplezier van heeft!

Naast onze ergonomische zadelkrukken is goedkopetabouret.nl ook het adres voor comfortabele tabourets.

 

goedkopezadelkruk is een webwinkel van tabouret benelux!

http://www.goedkopezadelkruk.com/