China Works
Image default
Dienstverlening

Laat uw carrosserieherstellingen uitvoeren door deze specialisten

Carrosserieherstellingen zijn een van de meeste voorkomende types van herstellingen. Dat is natuurlijk te begrijpen, aangezien de carrosserie het meest zichtbare deel van een wagen is. Het verdient dan ook de grootste zorg. Carrosserie Kris uit Grobbendonk is hierin de ideale partij om u te helpen. Deze garage is gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van wagens. Aan het hoofd staat zaakvoerder Kris Schoenmakers. Zijn hele loopbaan staat in het teken van auto’s; een eigen carrosserie in 2018 was dan ook de kers op de taart.

Restauratie en herstelling van eigentijdse voertuigen en oldtimers

Carrosserie Kris voert alle carrosserieherstellingen uit in hun garage in Grobbendonk. Ze mogen dan wel gevestigd zijn in de provincie Antwerpen, toch zijn ook wagens van naburige streken zeker welkom. Het team neemt ieder project met beide handen aan en zorgt voor een schitterend eindresultaat. Ze houden graag rekening met uw wensen, laat hen dus zeker weten welke kleur u verkiest of schakel hen in om de look van uw wagen volledig om te gooien. Naast carrosserieherstellingen voor hedendaagse wagens, nemen ze ook oldtimers onder handen. Meer nog: bij Carrosserie Kris hebben ze een voorliefde voor wagens van vroeger. Door hun vele jaren ervaring, mag u er dan ook zeker van zijn dat uw oldtimer in goede handen is bij het team van deze carrosserie.

Maak gebruik van de gratis vervangwagen

Afhankelijk van de schade aan het voertuig, zal u een richtdatum meekrijgen wanneer u uw wagen opnieuw kan ophalen. In tussentijd krijgt u indien gewenst een vervangwagen mee naar huis, zodat u zich zonder zorgen kunt verplaatsen. De aard van de herstelling of restauratie speelt geen rol. Iedere klant die zijn wagen achterlaat bij deze garage, kan een beroep doen op vervangwagen. Deze dienst is bovendien helemaal gratis, en sluit perfect aan bij de uitstekende klantenservice die deze firma hanteert.

https://www.carrosseriekris.be/