China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de voordelen van dit prachtige businesscenter in Turnhout

Als u dit leest, bent u vast op zoek naar een ruimte voor uw bedrijf. Heeft u al eens overwogen om een ruimte te huren in een businesscenter? Zulke bedrijvencentra zijn gericht op het creëren van een geschikte omgeving voor bedrijven. De ruimtes in deze bedrijven zijn dus doorgaans instapklaar. Dat is lekker gemakkelijk! Voor wie op zoek is naar een bedrijfsruimte in Turnhout, is businesscenter BIZZ 22 dé place to be. Dit centrum heeft niet alleen ruime kantoren, maar ook bijvoorbeeld magazijnen en ateliers. Er is dus werkelijk alles wat u nodig heeft voor uw bedrijf. Als dat niet ideaal is!

Moderne aangename ruimtes met optimaal comfort

Natuurlijk wilt u voor uw bedrijf liefst de best mogelijke ruimte. Zo’n ruimte is voldoende ruim, modern, mooi ingericht, en heeft alle faciliteiten die u nodig heeft. Dit moderne businesscenter in Turnhout heeft precies wat u zoekt. De ruimtes stralen klasse en kwaliteit uit. U heeft er alles wat u nodig heeft om uw werk goed uit te voeren. Hun ruimtes hebben ook verschillende groottes, zodat u een ruimte kunt huren op maat van uw bedrijf. Er zijn nog vele extra’s aanwezig in en rond de site. Zo is er de overheerlijke en dagverse catering. Of wat dacht u van de fitness die aanwezig is in het gebouw? Er is werkelijk alles om ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers optimaal kunnen functioneren. Het is bijzonder gemakkelijk om productief te zijn in hun ruimtes.

Vind dé geschikte ruimte voor uw bedrijf

Als u graag de beste ruimte voor uw bedrijf wilt huren, dan is het wel belangrijk om snel te zijn, want anders is de ruimte misschien al verhuurd. Op hun website vindt u alle ruimtes die momenteel vrij zijn. Neem zeker contact met hen op voor een bezoek ter plaatse of voor meer informatie. U mag rekenen op een spoedig antwoord.