China Works
Gezondheid

Anti kater tips van een specialist

Als student ben ik een echte specialist als het om drinken gaat, maar vooral ook als het om anti kater tips gaat. Een goed middel tegen de kater is er absoluut, het is maar net welke je het fijnst vindt om te gebruiken. De tips die ik hieronder voor je op een rijtje heb gezet werken bij mij in ieder geval heel erg goed en ik hoop dat het voor jou ook zo zal zijn.

Mijn anti kater tips

Wat ik persoonlijk een erg goed middel tegen een kater vind is een diepere slaap hebben en die kun je creëren door te gaan vrijen.  Door dit te doen geniet je natuurlijk niet alleen, maar gun je achteraf het lichaam ook de rust die het verdient. Het is een tip waarmee je een kater gaat bestrijden door iets uiterst aangenaams te doen.

Als ik geen vrouw kan vinden om mee te vrijen, wil ik ook wel eens een ander middel tegen de kater gebruiken en dat is water drinken voordat ik ga slapen. Dit werkt nog beter dan water drinken tijdens het drinken van alcohol, omdat ik daarna meteen naar bed ga. Als ik thuis ben dan pak ik meteen een behoorlijke beker met water en die drink ik zo vaak als ik kan leeg, tot ik echt genoeg heb gehad. Als ik het op heb ga ik dus meteen slapen en dan heb ik de gehele nacht vocht in mijn lichaam en heb ik geen last van uitdroging in mijn hoofd of ergens anders.

Verder heb ik nog een enkele tip die absoluut goed zijn werk doet. Ik gebruik ook een soort van katerpil, Premulon.nl heet dat spul. Dat neem ik in met een glas water voordat ik bier ga drinken  en ik heb de volgende dag geen last van een kater. Echt een wondermiddeltje. Persoonlijk ga ik liever voor het vrijen, maar met Premulon heb ik echt nergens meer last van.

https://www.facebook.com/Premulon/