China Works
Image default
Groothandel

Discreet incontinentiemateriaal online bestellen

Indien je last hebt van incontinentie, weet je als geen ander dat deze aandoening erg lastig is om normaal mee door het leven te gaan. Zo kan het zijn dat je niet thuis bent en dat je plots merkt dat je last hebt van urineverlies. Dat kan zorgen voor erg ongemakkelijke situaties. Bij Tomcare kan je allerlei soorten incontinentiemateriaal bestellen via hun webshop. Doordat hun materiaal erg discreet en van hoge kwaliteit is, kan jij op een relatief normale manier door het leven zonder dat iemand ook maar iets hoeft te weten van je incontinentie. Ontdek welke soorten incontinentiemateriaal ze aanbieden.

Bekijk hun aanbod online

Incontinentie kan bij iedereen en in allerlei vormen voorkomen. Zo hebben oudere mensen het vaakst problemen met urineverlies, maar kunnen ook volwassen mannen en vrouwen en zelfs kinderen last hebben van incontinentie. Bij kinderen is dat vaak in de vorm van bedplassen, terwijl het bij vrouwen vaak voorkomt in de vorm van druppel- of stressincontinentie na de zwangerschap. Doordat er allerlei vormen van deze aandoening zijn, is het natuurlijk ook nodig dat er verschillende soorten incontinentiemateriaal bestaan. Heb je last van licht tot matig urineverlies? Dan zal een inlegverband vermoedelijk volstaan. Bij matig tot zwaar urineverlies is dat waarschijnlijk niet genoeg en zal je eerder een inleg- of kleefluier nodig hebben. Ben je niet zeker? Geen nood, bij elk type materiaal vind je de absorptiegraad. Elk merk gebruikt echter wel andere manieren om dat weer te geven, dus bij onduidelijkheid kan je het best om advies vragen bij een van de specialisten.

Bestel je materiaal online

Heeft deze webshop wat je nodig hebt om terug volledig van de vrijheid te kunnen genieten? Aarzel dan niet met je bestelling te plaatsen! Twijfel je nog tussen enkele merken of materialen? Dan kan je het best gewoon om advies vragen. Zo ben je zeker dat het continentiemateriaal dat je wilt kopen perfect aansluit bij jouw noden.

https://www.tomcare.be/nl/