China Works
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw oogleden liften bij deze plastisch chirurg in Antwerpen

Wilt u uw oogleden laten liften bij een plastisch chirurg in Antwerpen met de nodige ervaring? Dan zit u goed bij Clinic 12B. Als u met huidoverschot zit rond uw ogen, kunt u hier een ooglidcorrectie laten doen. Op die manier verdwijnt uw vermoeide indruk en krijgt u een jongere en frissere blik. U zou zelfs kunnen zeggen dat het een mini facelift is, maar dan enkel van de ogen.

Aangezichtsheelkunde in alle vormen en maten

Bij Clinic 12B kunt u terecht voor verschillende vormen van aangezichtsheelkunde. Bij een ooglidcorrectie wordt het huidoverzicht bij uw ogen en de onderliggende spier weggenomen door deze plastisch chirurg in Antwerpen. Het teveel aan vet rondom de ogen wordt opnieuw verdeeld of volledig verwijderd, waardoor u een strakkere huid krijgt. De insneden van deze ingreep bevinden zich onder de wimpers en in de natuurlijke plooien rond uw ogen, waardoor ze niet zichtbaar zijn. Andere vormen van aangezichtsheelkunde waarvoor u bij Clinic 12B terechtkunt, zijn een lipcorrectie, afstaande oren, een neuscorrectie of een (mini) facelift. Bij een facelift zal de chirurg de overtollige huid in uw gezicht verwijderen, een liposuctie van de hals uitvoeren en diepe rimpels opvullen. Bij een mini facelift komen enkel de wagen en de kaaklijn aan bod. Daardoor is er bij deze ingreep een korte behandel- en herstelperiode. Bij een lipcorrectie wordt de vorm van uw lippen veranderd door een toe- of afname in volume. Een neuscorrectie kan dan weer zowel om esthetische redenen als lichamelijke klachten worden uitgevoerd.

Een goede zorg na een ooglift

Na een ooglidcorrectie of het laten liften van uw oogleden, is er een goede nazorg nodig. De hechtingen worden door deze plastisch chirurg in Antwerpen verwijderd na vijf of zeven dagen. Half rechtop slapen is noodzakelijk in de eerste dagen na het laten liften van uw oogleden om zwelling en bloeduitstorting tegen te gaan. Tot slot raden ze bij Clinic 12B aan om de eerste week na een ooglidcorrectie geen oogdruppels of zalf te gebruiken. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op.