China Works
Image default
Energie

Boerderijen en stroom

Steeds vaker hoor je mensen praten over verduurzamen, zeker met het oog op de toekomst is dit hard nodig. Ook bij boerderijen kun je hier al direct aan werken en daarvoor is de kleine windmolen dan ook ontwikkeld. Tegenwoordig moet je vaak zelfvoorzienend zijn, zelf stroom opwekken hoort daarbij. Veel mensen maken daarbij al gebruik van zonnepanelen, maar er is nu nog een andere optie waar dat jij wat mee kunt doen. Het is even een investering, maar je gaat er echt je voordeel mee doen en het geld ook snel terugverdienen.  

Meer over de windmolen

Het is altijd interessant om wat meer over de windmolen te weten te komen. Deze kan namelijk 20 jaar lang draaien, dag in dag uit en dan staat dat gelijk aan ongeveer 170.000 draaiuren. Er is gekozen voor hoogwaardige technologie, samengevoegd met jarenlang ervaring en een gezond verstand, en het resultaat is een mooie kleine windmolen voor de boerderij. Het is erg efficiënt en eenvoudig, kent een lange levensduur met lage onderhoudskosten en het is ook groot genoeg voor je boerderij en klein genoeg voor het landschap! Alleen maar goed als jij er ook alles over weet, want hoe eerder je je keuze maakt, hoe eerder de windmolen ook voor jou geplaatst kan worden en jij je voordeel ermee gaat doen. Het kan in ons land hard waaien en dan is dat alleen maar goed voor jouw stroomopbrengst!

Kies hier jouw windmolen!

Je gaat er geen spijt van krijgen als je voor je eigen stroom kunt zorgen. Met de EAZ windmolen is het allemaal direct geregeld! Je kunt zo namelijk je eigen boerderij van stroom voorzien, het hele jaar door. Je zou het ook kunnen combineren met zonnepanelen en dan ben je nog meer zelfvoorzienend bezig en dat is in deze tijd zeker een voordeel! De best mogelijke windmolen is voor jou ontwikkeld en gebouwd. 

 

https://www.eazwind.be/