China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Brandveiligheid voor u en uw personeel

Safety Solutions On Site, ook wel S-SOS genoemd, staat in voor de brandveiligheid van uw personeel. Ze zijn gecertificeerd als brandwacht en als veiligheidswacht zodat u zeker bent van hun kennis en kunde. Daarnaast zijn ze preventieadviseur niveau I-II en III. Bovendien verhuren ze allerlei veiligheidsmateriaal en beschikken ze over Safety Shops.

De veiligheid van uw personeel wordt gewaarborgd met een veiligheidsmedewerker

S-SOS is dé organisatie die u helpt bij het waarborgen van de brandveiligheid van uw onderneming en uw personeel. Ze maken deel uit van de SL Groep service Companies en zijn een veiligheidsdivisie van Gia Cataro Antwerpen. Bovendien verzekeren ze u steeds van een correcte en flexibele dienstverlening met hun diepgaande kennis. Door hun in te huren kan u en uw personeel met een gerust gevoel rondlopen in uw bedrijf.

VCA-P gecertificeerd voor uw gemoedsrust

Deze organisatie vindt het zeer belangrijk steeds de brandveiligheid in orde te hebben om voor zowel uw bedrijf alsook voor uw personeel een veilige omgeving te creëren. Het is een veiligheidstoezichter van hun die het verschil in deze brandveiligheid brengt. Met behulp van een Area control en een algemeen veiligheidstoezicht ontstaat er een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. En dit kan in drastische situaties levens redden. Alle veiligheidsmedewerkers bij S-SOS zijn gecertificeerd als veiligheidswacht en brandwacht om de kwaliteit steeds te kunnen beschermen. Deze organisatie is een industriële veiligheidsfirma die VCA-P gecertificeerd is en bovendien enkel met grondig opgeleide werknemers werkt die deze veiligheid als een levensmethode beschouwen.

Schakel hulp in voor het waarborgen van de brandveiligheid van uw personeel

Deze organisatie is gelegen in Hoboken, nabij Antwerpen en biedt diverse opleidingen en trainingen aan over bijvoorbeeld evacuatiemethodieken. Dit om steeds te kunnen verzekeren dat eenieder goed geïnformeerd is over wat te doen in een brandsituatie. Huur hun personeel in om de brandveiligheid van uw bedrijf en uw personeel te kunnen waarborgen.

https://www.s-sos.eu/