China Works
Image default
Dienstverlening

Een gietvloer brengt alleen maar voordelen met zich mee in Antwerpen

Heb jij een bedrijf of zaak in Antwerpen en ben je op zoek naar een aannemer die een gietvloer kan plaatsen? Dan is het zeker een goed idee om ABBI Industrie uit Niel eens aan te spreken om een offerte op te maken. Zij hebben al meer dan dertig jaar ervaring en zijn dan ook het ideale bedrijf om uw betonnen gietvloeren door te laten plaatsen. Natuurlijk kan je bij hen ook terecht voor een PU of epoxyvloer, of een steentapijt. Het is maar wat jouw smaak is! Leer hieronder meer over de verschillende mogelijkheden bij deze expert.

Ga voor originaliteit met uw ideale gietvloer

Als expert in Antwerpen kan je bij dit bedrijf terecht voor een gietvloer in verschillende uitwerkingen. Zo hebben zij een steentapijt. Dat is een soort gietvloer waar afgeronde steentjes in verwerkt worden. Dat geeft het idee van een grindpad zonder dat al die steentjes overal en nergens naartoe schieten wanneer er over gewandeld wordt. Deze kunnen zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Wil je eerder betonnen gietvloeren laten plaatsen? Dan geniet je van een strakke, industriële afwerking. Met een antistatische vloer geniet je van een correcte afleiding van elektriciteit, ideaal in productieomgevingen. Een troffelvloer is dan weer zeer waterdicht en ideaal voor zwaar belastte ruimtes. Denk daarbij aan industriële omgevingen, maar evengoed een drukbezochte kleedruimte in een sportzaal. Een transparante toplaag zorgt in alle gevallen voor een krasvaste afwerking.

Ontdek alle mogelijkheden bij deze expert

Het grote voordeel van een gietvloer, wat de uitstraling ook is, is dat het uit één stuk gegoten wordt en er dus geen lastige naden zijn waar vuil zich opstapelt. Wil je na deze informatie te lezen betonnen of kunstharsen gietvloeren laten plaatsen? Neem dan zeker een kijkje op de website van deze expert op vlak van alles rond de gietvloer in Antwerpen. Zij kunnen jouw visie gegarandeerd tot leven laten komen.