China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een epoxyvloer is altijd de investering waard

Heb je interesse om te investeren in een epoxyvloer in je huidige werkomgeving? Vooral doen! Wanneer dit het geval is, dan stellen we je graag even voor aan de professionals van ABBI Industrie. Een epoxyvloer heeft zowel op korte als op lange termijn betrouwbare resultaten. PU gietvloeren en epoxyvloeren zijn geschikt voor alle ondergronden en zijn eenvoudig te plaatsen. Lees verder en ontdek waarom epoxyvloeren en PU gietvloeren altijd dubbel en dik de aankoop waard zijn, zeker als ze van ABBI Industrie zijn!

Lees meer over PU gietvloeren en epoxyvloeren

Kantoorruimtes en industriële ruimtes zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor PU gietvloeren en epoxyvloeren. Laten we even de voordelen van een PU gietvloer op een rijtje zetten. Dit kunststofmateriaal is enorm plooibaar, het onderhoud vraagt niet al te veel moeite en de PU gietvloer is bestand tegen zuren en schadelijke kleurstoffen. Niet voor niets dat PU gietvloeren steeds populairder worden in chemische werkomgevingen, zoals laboratoria! Ook qua prijs is een PU gietvloer de perfecte oplossing voor uw vloerbekleding. Hoe meer vierkante meters je bestelt bij ABBI Industrie, hoe lager het totale kostenplaatje. Ook een epoxyvloer is uiteraard een goede optie voor de vloerbekleding op de werkvloer. De weerstand ligt enorm hoog, kan tegen krassen en ook dit type vloerbekleding is allesbehalve duur in aankoop. Bovendien is het mogelijk om epoxy giethars te gebruiken als afwerking bovenop een draagvloer, zodat deze vloeistof- en zuurdicht zijn.

Bel de professionals even op

Wil je graag meer weten over epoxyvloeren of PU gietvloeren? Elke dag opnieuw kan je rekenen op professioneel advies en een vriendelijke aanpak bij ABBI Industrie in Niel. Zij zijn al jarenlang de beste in het vak. Aarzel niet langer en neem contact op met deze experts om te genieten van PU gietvloeren en epoxyvloeren. Bel ze even op, vul het contactformulier in of stuur een e-mail.     

https://www.abbi.be/