China Works
Image default
Woning en Tuin

Dit moet je weten over BKS sloten

Als je op zoek bent naar een nieuw cilinderslot of ander sluitsysteem, kom je gegarandeerd BKS sloten (cilinders) tegen. Het merk is een van de grote spelers in de markt van de veiligheidssloten. Hier lees je meer over het ontstaan van BKS, over het merk zelf en de voordelen van BKS sloten.

Het ontstaan van BKS

Het bedrijf werd aan het begin van de 20e eeuw opgericht in Duitsland. Het begon als familiebedrijf. In de tussentijd is het uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van cilindersloten.

Over BKS

BKS is een merk dat zich voornamelijk richt op het maken van cilindersloten, deurdrangers en andere sluitsystemen om de deur te kunnen sluiten. Ook produceert het zowel mechanische als elektrische varianten van het sluitsysteem. De systemen met de naam janus en livius zijn erg bekend.

De voordelen van een BKS slot

De sloten van BKS worden over het algemeen gezien als duurzame, innovatieve en veilige systemen om de deur met een gerust hart te kunnen sluiten. Het duurzame aspect zit hem in het feit dat de sloten van BKS stevig zijn gemaakt en erg lang meegaan. Bovendien blijft het merk innoveren. Met nieuwe technologieën en slimme oplossingen blijven de sloten van BKS voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Ze voldoen ook aan de juiste certificeringen om kwaliteit te kunnen garanderen. Ook vanwege de veiligheid ligt het merk BKS goed in de markt. Dat is bij sluitsystemen immers erg van belang.

https://www.veiligheidsslotenshop.be/categorie/veiligheidscilinders/?filter_merk=bks