China Works
Image default
Industrie

Het metaalbewerkingsbedrijf voor al uw metaalwerken in Brugge

Dat is precies waarvoor u bij metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie in Brugge terecht kan. Ze zijn gespecialiseerd in metaalwerken en maken metalen constructies op maat. Naast metaalwerk kunt u bij hen ook terecht voor transportuitvoeringen, constructiewerkzaamheden en las- en herstelwerken. Het metaalbedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring, en is daarom de geknipte partij voor al uw werkzaamheden.

The sky is the limit

U vindt metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie in het industriepark De Blauwe Toren in Sint-Pieters te Brugge. De centrale ligging maakt dat ze makkelijk te bereiken zijn voor zowel inwoners van Brugge als ver daarbuiten. Ze creëren elke mogelijke constructie met metaal. Geen uitdaging is hen te groot, aarzel dus niet om zelf een idee voor te stellen, ze luisteren graag! Het metaalbewerkingsbedrijf uit Brugge werkt met verschillende metalen zoals inox, aluminium en roestvrijstaal. Ze maken u graag wegwijs in welke grondstof het meest geschikt is voor uw gewenste toepassing. Hun werkzaamheden zijn bijzonder uitgebreid. Zo kunt u een beroep op ze doen voor toegangspoorten, afsluitingen, balustrades en (trap)leuningen. Maar dat is lang niet alles.

Stel een metalen constructie samen die aan al uw verwachtingen voldoet

Metaal is een multifunctionele grondstof die verschillende gedaantes kan aannemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een carport, volledig vervaardigd uit staal en weersbestendig? De afwerking kiest u volledig zelf. Wenst u een halfopen carport of een die volledig afgesloten kan worden? Aan u de keuze. Het bedrijf verzorgt het volledige proces. Ze ontwerpen en produceren een constructie op maat, voeren de plaatsing uit en voorziet een uitstekende levering na verkoop. Zit een rail niet meer zo goed vast of heeft uw metaalwerk onderhoud nodig? Reken op dit gespecialiseerd metaalbedrijf en geniet jarenlang van het vakwerk dat ze te bieden hebben. Zowel bedrijven als particuliere klanten zijn van harte welkom. Ze zetten ieders droom om tot een fantastisch eindresultaat.

https://vanhaecke-constructie.be/