China Works
Zakelijke dienstverlening

Dankzij smart lockers behoren sleutels tot de verleden tijd

Wilt u kluisjes aanschaffen voor uw bedrijf, school, zorginstelling of een dergelijke organisatie? Dan is het verstandig om goed te overwegen welk type kluisje het meest effectief is. Misschien overweegt u standaard kluisjes met sleutels, maar er zijn kluisjes waarbij u profiteert van veel voordelen zoals smart lockers. Deze kluisjes zijn voorzien van een slimme elektronische sluiting. Sleutels zijn verleden tijd waardoor u geen gedoe meer heeft met sleutels die kwijtraken, het bij laten maken van sleutels, het vervangen van sloten en het bijhouden van omslachtige administratie. Eurobox Continental adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden van smart lockers en is daarmee uw ideale partner voor het leveren en laten plaatsen van nieuwe kluisjes.

Verschillende vormen van elektronische sluitingen voor smart lockers

U heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van sluitingssystemen voor uw smart lockers. Vindt u het prettig om met pasjes te werken? Dan is het mogelijk om de elektronische sluiting te laten openen door middel van een pas. Het standalone systeem en het centraal pasbeheer systeem zijn hiervoor geschikt. Bij het eerste systeem wordt gebruik gemaakt van een pas en passcanner, terwijl bij het tweede systeem een beheerder smart lockers toekent aan een bepaalde pas. Gaat uw voorkeur uit naar een systeem dat volledig digitaal is? Dan biedt het web-based systeem uitkomst. Dit vergrendelsysteem werkt volledig digitaal. De medewerkers van Eurobox Continental informeren u graag over de verschillende mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw situatie.

Smart lockers inhuren voor een speciale toepassing

Smart lockers lenen zich perfect voor het onderwijs, kantoren, bedrijven, zorginstellingen en sport en recreatie, maar deze kluisjes zijn ook zeer geschikt voor speciale toepassingen. Voorbeelden van speciale toepassingen zijn lockers voor evenementen of een speciale opstelling van kluisjes. Dit bedrijf maakt het graag geheel op maat voor u. Geen uitdaging is hen te gek. Geef uw wensen door en het team van Eurobox Continental gaat voor u aan de slag.

https://eurobox.be/