China Works
Image default
Groothandel

Vertrouw op deze expert voor uw auto en de import naar België

Bent u geïnteresseerd in een auto vanuit Duitsland? Dan is Trex Cars uit Pelt de perfecte partij voor u. Ze zijn al jarenlang gespecialiseerd in het importeren en kopen van een auto vanuit Duitsland en andere EU-landen. Daarnaast bieden zij topservice en begeleiden deze experten u van a tot z. Lees hieronder meer over de import van een auto naar België.

 

Deze experten verzorgen uw import van een auto naar België

Auto-import België, dat is waar deze professionals voor staan. Trex Cars uit Pelt is al jaren dé perfecte partner wanneer u een klasse-auto van Duitsland of andere landen naar België wilt importeren. Dat brengt dan ook veel voordelen met zich mee, zoals een uitgebreid aanbod, goed onderhouden wagens en nog veel meer. Daarnaast bieden deze specialisten nog tal van andere diensten aan, zoals de schoonmaak en de bescherming van de wagen die u importeert, hieronder valt het verwijderen van:

–          Vuil, stof en zand

–          Diverse weersomstandigheden, zoals hagel en sneeuw

–          Strooizout

–          Vogeluitwerpselen

–          En nog veel meer!

Deze professionals zijn met andere woorden niet enkel gedreven in de import van een auto naar België, maar ook in diverse andere diensten. Aarzel dus zeker niet om hulp en raad te vragen aan de gemotiveerde medewerkers van deze specialist in de import of het kopen van een auto vanuit Duitsland of een ander EU-land, naar België.

Doe een beroep op deze experts

Wilt u graag een beroep doen op deze professionals voor de import van een auto naar België? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met hen. Dat doet u snel en eenvoudig door middel van de contactgegevens die u terugvindt op de handige en toegankelijke website van deze experten in het auto kopen vanuit Duitsland of een ander EU-land naar België. Ze beantwoorden met veel plezier al de vragen waarmee u zit.