China Works
Gezondheid

Tips voor een betere huid

De hoofdredenen dat het rimpelproces versneld zoals roken, overmatig alcohol gebruik, te weinig water drinken of met make-up slapen terwijl je gaat is iedereen wel van op de hoogte dat dit slecht is voor je huid en ervoor zal zorgen dat dit op vroegere leeftijd voor zal komen.  Buiten deze bekende oorzaken zijn er ook nog tal van kleine oorzaken die ervoor zorgen dat je meer rimpels krijgt. Met dit artikel willen we je helpen om zo weinig mogelijk rimpels te verkrijgen  zodat je geen botox behandeling Rotterdam moet ondergaan.  Een behandeling  waar men botox Rotterdam gebruikt is niet zozeer slecht, in tegenstelling het is zelfs een zeer goede behandeling die voor sterke resultaten zorgt maar je wilt deze behandeling natuurlijk zolang mogelijk uitstellen zodat je  later  de behandeling moet ondergaan.

Ons eerste puntje dat slecht is voor je huid waar je wellicht niet van op de hoogte ben is chloor. Teveel Chloor is niet goed voor je huid, ookal douche je jezelf na het zwemmen in een openbaar zwembad dan nog zal je voelen dat je chloor op je huid zit.

Je ochtendontbijt overslaan is ook niet altijd even gezond, het is beter dat je 3 keer per dag eet. Daarbij is het ook belangrijk dat je alle vitamines binnenkrijgt voor zo een gezond mogelijke huid, daarom raden we je aan om  groeten en fruit te eten zoals  Sinaasappels , avocado’s en aardappen die respectievelijke vitamine C, E en A bezitten, wat gezond is voor je huid.

Veel bellen is niet goed voor je gezicht omdat je gsm vol met bacteriën zit waarvan je niet op de hoogte bent en toch hou je hem zoveel tegen je gezicht. Daarom is het aan te raden om je gsm op regelmatige basis schoon te maken met een doekje dat bacterie afstotend werkt.

http://injectableklinieken.nl/