China Works
Hobby en vrije tijd

Zonder reclame muziek luisteren

Vind je het ook niet erg irritant als je net lekker naar je favoriete radiostation luistert en er meteen weer een reclameblok ingeschakeld wordt. Persoonlijk vind ik het heel irritant dat je bij een aantal radiostations bijna meer reclame hebt dan dat je nog echt naar muziek luistert.

Er zijn op dit moment een aantal applicaties op de markt die ervoor kunnen zorgen dat je naar de radio luistert zonder verder gestoord te worden door irritante reclameblokken. Lijkt het jou ook niet ideaal om radio beluisteren zonder die vreselijke reclame? Internet radio luisteren biedt dan dus voor jou die ideale mogelijkheid om onder die irritante reclame uit te komen. In de toekomst zal je geen last meer hebben van filemeldingen, flitsmeldingen en talloze onnodige reclameblokken, ideaal toch zou nou eerlijk? Sportify maakt het al mogelijk om zonder reclame naar muziek te luisteren, dit is echter wel alleen voor premium gebruikers van deze applicatie. Als je gebruik maakt van de gratis versie hoor je zo nu en dan wel reclames maar dat is logisch anders kan Spotify geen geld verdienen om te blijven bestaan in de toekomst.

Er zijn ook een hele hoop mensen die het juist fijn vinden dat er heel erg veel gepraat wordt over allemaal onderwerpen die op dit moment in de wereld zich afspelen. De ochtendshow van Edwin Evers is hier een goed voorbeeld van, veel mensen luisteren naar dit programma omdat er op een luchtige wijze over allerlei uiteenlopende onderwerpen wordt gepraat. Dus je kunt zelf bepalen wat je graag wilt luisteren, kies je voor alleen maar muziek of voor een radiozender waar nogal veel gesproken wordt over recente relevante onderwerpen. Op Radioguide.FM vind je alle radiozender van Nederland, dus er zit vast wel een zender bij die voor jou geschikt is om naar de luisteren en die goed bij jou past dus automatisch!

 

 

 

 

http://www.radioguide.fm/internet-radio-nederland