China Works
Image default
Particuliere dienstverlening

Vertrouw op de kennis van deze apotheker uit Lier

Apotheek Van Look is al jaren een gevestigde waarde in het centrum van Lier en heeft nu ook een vestiging aan de buitenrand van de stad, genaamd Twee Neten. De ervaren medewerkers van deze apotheker uit Lier staat steeds klaar voor u indien u graag informatie wenst over de geneesmiddelen die u gaat innemen. Bovendien vindt u op de website van deze ervaren apotheker uit Lier verschillende instructievideo’s in verband met geneesmiddelen, dierenverzorging, oogverzorging , supplementen en vitamines, thuiszorg en EHBO. Ook wanneer u juist bevallen bent van een baby kunt u voor tal van tips, en zelfs een handige checklist, bij deze apotheker terecht.

Doe een beroep op de deskundigheid van deze specialisten

Heeft u juist een operatie gehad of revalideert u na een sportblessure? Dan staat deze bandagist voor u klaar. Ook wanneer u wat slechter te been bent en thuisverzorging nodig heeft, kunt u een beroep doen op hen. Zij voorzien steunmateriaal en handige hulpmiddelen die thuiszorg gemakkelijker maken. Naast geneesmiddelen voorziet deze farmacie uit Lier bovendien ook verschillende soorten verzorgingsproducten die geschikt zijn voor mensen met een moeilijkere huid of allergieën. De cosmetische producten in deze apotheek zijn vervaardigd volgens de strikte principes van de farmaceutische industrie en worden systematisch gecontroleerd.

Stel uw vragen aan de betrokken medewerkers van deze apotheker

In beide vestigingen werken betrokken medewerkers met een passie voor het vak die steeds klaarstaan om u van deskundig advies te voorzien. Aarzel dus zeker niet om uw vragen te stellen indien u deze heeft. Wist u trouwens dat u vervallen geneesmiddelen zeker niet mag innemen? Deze tips en nog vele anderen vindt u terug op de website van deze apotheker uit Lier. Daar vindt u bovendien ook hun contactgegevens. Zo kunt u, indien u niet kunt langsgaan, telefonisch of via mail contact opnemen met deze apotheek.