China Works
Image default
Tuin en buitenleven

Diverse tuinbenodigdheden kopen bij dé specialist nabij Mechelen

Spoelders is uw toeleveringsbedrijf voor de land- en tuinbouwsector. Dit bedrijf heeft alles voor u in huis. Als u wilt investeren in producten van de allerbeste kwaliteit, dan kiest u voor dit bedrijf. zij bieden online en in hun winkel nabij Mechelen namelijk verschillende artikelen aan waaronder strooisels, veevoeder, tuinbenodigdheden en bakbenodigdheden. Deze specialisten hebben echt een passie voor het vak en bieden kennis en ervaring aan. Dat kan ook niet anders, want dit bedrijf is sinds 1848 al actief in deze sector.

Verschillende hoofdactiviteiten

Als betrouwbare toeleveringsbedrijf voor de land- en tuinbouwsector bieden wij verschillende producten aan. Hieronder valt onder meer de volgende hoofdactiviteiten:

  • Hun eigen merk paardenvoeders
  • Het produceren van graanmengsels voor kippen
  • Opslag van en mais
  • Verkoop van veevoeders, granen, meststoffen, zaden en meer

Bent u op zoek naar tuinbenodigdheden in Mechelen? Dan zit u goed bij deze aanbieder. Dit bedrijf biedt online en offline verschillende producten aan geschikt voor uw tuin.

Een echte groothandel

Voor particuliere en mensen werk zijn in de landbouw kunt u bij deze groothandel tuinbenodigdheden en veel meer kopen in Mechelen. Als groothandel bieden zijn kwalitatieve eindproducten aan. Dit alleen volgens de richtlijnen van de kwaliteitscontrole. Daarnaast zijn ze flexibiel en kunnen ze indien gewenst voeders op maat voor u produceren. Dit kan in verschillende vormen, bijvoorbeeld zakken, bulk, containers of in big bags. Het is zelfs mogelijk om uw eigen logo te laten plaatsen op de verpakking.

Bestel de producten die u nodig heeft

Of u nu op zoek naar een tuincentrum in Mechelen waar u verschillende tuinbenodigdheden kunt kopen of dat u op zoek bent naar een groothandel waar u graanvoer en paardenvoeder af kan nemen met eigen logo? Schakel dan de experts van Spoelders in en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie kunt u de website van deze aanbieder raadplegen of bel ze gerust.

https://www.Spoelderss.be/nl/home