China Works
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat de keuring van jouw elektrische installatie in Limburg voorbereiden

Moet jij een keuring van jouw elektrische installatie in Limburg laten uitvoeren en wil je er zeker van zijn dat jouw installatie voldoet aan de AREI-normen? Schakel dan de hulp in van Nepeba uit Genk. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van energiebesparing, stookolie- en elektriciteitskeuringen, EPB/EPC, ventilatieverslaggeving en de veiligheidskeuring van jouw renovatie of nieuwbouw. Zo helpen de ervaren medewerkers van dit bedrijf jou graag bij het onderhoud van uw stookolieketel dat nodig is om goed uit de keuring van je stookolietank te komen. Tijdens dit vakkundige onderhoud wordt jouw ketel gereinigd, het waterpeil gecontroleerd, de meetstaat bijgevoegd en de brander afgesteld.

Hulp bij je elektrische keuring

Is de elektrische installatie in jouw woning of bouwproject in Limburg aan een keuring toe? Als jouw installatie gekeurd dient te worden, wil je natuurlijk dat deze er goed doorheen komt. De experts van dit bedrijf uit Genk helpen je graag met de keuring, zodat jouw installatie aan de voorschriften van het Algemeen Reglement van de Elektrische Installaties (AREI) voldoet. De keuring wordt bovendien uitgevoerd door een erkend controleorganisme. Wist je dat je voordat je elektrische installatie effectief uitvoert, wijzigt, verzwaart of uitbreidt, in het bezit dient te zijn van een positief keuringsverslag? Dit bedrijf uit Limburg voert deze keuring graag voor u uit. Daarbij bieden ze ook begeleiding, zodat je zeker voldoet aan de AREI-normen.

Neem contact op voor een afspraak

Ben je woonachtig in Limburg en heeft jouw elektrische installatie een keuring nodig? Maak dan een afspraak met een van de vakkundige medewerkers van Nepeba. Na de begeleiding van deze experts voldoet je elektrische installatie gegarandeerd aan de strenge normen, waardoor u onnodige kosten voorkomt. U plant deze afspraak in door contact met dit bedrijf op te nemen. Dit doet u door de contactgegevens op hun website te raadplegen.

https://www.nepeba.be/