China Works
Eten en drinken

Vind de lekkerste bladerdeeg recepten online

Ben je dol op alles bereid met bladerdeeg en zoek je nog een paar originele bladerdeeg recepten? Van het merk Tante Fanny koop je niet alleen heerlijk verse deegproducten, je kunt ook rekenen op de allerlekkerste recepten om deze producten in te verwerken. Bezoek eens de website van Tante Fanny om inspiratie op te doen. Je selecteert de je recepten aan de hand van bijvoorbeeld de deegsoort die je gaat gebruiken. Van Tante Fanny koop je onder meer vers bladerdeeg, vers pizzadeeg en deeg speciaal voor het maken van quiche en taart.

Snel een recept vinden of rustig bladeren

Je kunt de recepten van Tante Fanny ook filteren op andere voorkeuren zoals zoete of hartige bereidingen; het is maar net waar je trek in hebt. Zoek je een specifiek bladerdeeg gerecht met vis? Dan specificeer je op bladerdeeg met vis en kom je bij heerlijke recepten uit zoals onder meer gerookte forelwafels en vlechtstrudel met zalm. Wil je iets vegetarisch of veganistisch bereiden? Hiertoe vind je ook talloze smakelijke bladerdeeg recepten bij Tante Fanny. Wanneer je je het liefst laat verassen, download dan eens een gratis receptenboekje. Soms gaat er niets boven digitaal bladeren en je laten inspireren.

Kies uit allerlei originele bakrecepten

Naast fijne bladerdeeg recepten vind je nog veel meer recepten met andere deegsoorten in de hoofdrol. Ben je van plan een quiche te maken, bezoek dan ook zeker eens de website voor ideeën en inspiratie. Kies je voor ingrediënten die je normaal niet direct zou gebruiken en maak een verrassend andere quiche. Ook voor taartrecepten zit je goed. Het speciale verse deeg van Tante Fanny voor het maken van quiche en taart kun je in veel supermarkten verkrijgen. Dit deeg is niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens super handig. Het is namelijk al rond van vorm en zit opgerold in bakpapier. Dat is nog eens makkelijk bakken