China Works
Image default
Internet

Data mining tools

Online Solutions Group BVBA Nieuws Analytics
Ondersteun systematische handels- en investeringsstrategieën met realtime, marktbewegend financieel nieuws. 

NEEM CONTACT OP Sergej Dergatsjev
 
Krijg een voorsprong op de markt met hoogwaardig nieuws en gegevens die zijn gestructureerd voor handel, modellering, analyse en backtesting
Financiële professionals hebben razendsnel nieuws en uitgebreid gestructureerde gegevens nodig om innovatieve kwantitatieve handels- en portefeuillestrategieën te ontwikkelen. Van low-latency en systematische handelaren tot kwantitatieve portfoliostrategen en markttoezichtteams, de  News Analytics-portfolio levert marktbewegend nieuws en gegevens in geschikte formaten en met de hoge snelheid die nodig is om winstgevende handelsmodellen te bouwen, portefeuille-allocaties te optimaliseren en risico’s te beheren . Of het nu gaat om de low-latency Multicast-feed, exclusieve M&A-verhalen van  Journal of het rijk getagde, zeer gestructureerde nieuwsarchief,  levert actueel, nauwkeurig en uitgebreid nieuws en gegevens over de wereldwijde bedrijven en evenementen die markten in beweging brengen.

Vind kansen met de krachtige combinatie van multi-asset, realtime nieuws en een 10-jarig archief Belgie and Nederland van rijkelijk getagde koppen met een tijdstempel voor testen.

Kom meer te weten

Data mining tools

 

https://www.dergatsjev.be/2021/02/event-over-python-machine-learning.html