China Works
Image default
Aanbiedingen

Auto naar export verkopen

auto verkoop site belgie

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Staat er een gebruikte auto voor je deur die je zo snel mogelijk wilt laten verdwijnen? Vervolgens kunt u de auto verkopen voor export. Wist u dat auto-exportbedrijven niet alleen oude auto’s kopen die zijn afgeschreven vanwege schade of slechte omstandigheden? De verstreken tijd kan variëren. In een opwelling, heb je een felgroene auto gekocht waar je achteraf ontevreden over bent? Of staat er stuurbekrachtiging of een andere luxe auto voor de deur? Als particulier stapt u niet snel uit.Richt u niet alleen op particuliere kopers. U kunt ook auto’s verkopen voor export. Als u zelf auto-export verkoopt, komt daar veel bij kijken. Advies vragen aan experts kost al snel veel geld, maar als u niet over de kennis beschikt, brengt dit de nodige risico’s met zich mee. Verkoop uw auto aan een auto-exportbedrijf. Auto-exporteurs zijn geïnteresseerd in allerlei soorten auto’s. Over het algemeen denken veel mensen dat auto-exporteurs alleen geïnteresseerd zijn in oude auto’s die door beschadigde of beschadigde onderdelen van de weg zijn geweerd. Dit is niet langer het geval.

Welke auto’s zijn geschikt voor export?

U kunt uw auto zelfs verkopen voor export, wat er ook gebeurt. Of je nu een jonge auto bent of een auto met 10 jaar levenservaring. Zelfs als u autowrakstukken wilt aanpakken, kan het exportbedrijf het nog steeds vervoeren naar minder ontwikkelde landen. Omdat zelfs deze auto’s nog steeds worden geëxporteerd, is het aantal afgedankte auto’s afgenomen.

Kleine stadsauto’s in trek

Particulieren houden steeds meer van een kleine stadsauto. Als u privé een grote gezinsauto wilt verkopen, is dat nadelig. Dan is dit een goede optie om je auto te verkopen voor export. Gebruikte auto’s uit België worden over de grens goed onderhouden auto’s genoemd. Wilt u weten of uw auto aan de grens waardevoller is? Verkoop uw auto aan een auto-exporteur. Maar waar vind ik geïnteresseerde auto-exportbedrijven?

Meer dan potentiële kopers

Auto-verkopen-belgie.comwerkt samen met gecertificeerde autobedrijven. Naast merkdealers en algemene garages werken we ook samen met auto-exporteurs en schade- en sloopexperts. Registreer je wagen op auto-verkopen-belgie.comen de autobemiddelaar zal direct voor je checken of je wagen meer verdient aan de grens. Vul de autogegevens online in om uw auto te registreren. Na registratie van uw auto hebben aangesloten autodealers de mogelijkheid om te bieden. U ontvangt binnen 24 uur het hoogste bod in de brievenbus. Als deze aanbieding u aantrekt, accepteert u. Als je het te laag vindt, kun je het opzij zetten.

Ophaal service

Uw auto rijdt mogelijk niet meer. Als u niet zelf uit de auto kunt stappen, kan de koper u op het afgesproken tijdstip ophalen. Neem vooraf contact op met auto-verkopen-belgie.comvoor de mogelijkheid. Ongeacht of uw exportwagen wordt opgehaald, u ontvangt direct tijdens de overdracht het afgesproken bedrag. Aangezien de gekoppelde kopers vooraf zijn gescreend, kunt u er zeker van zijn dat uw auto-aankoop zonder zorgen doorgaat.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/tweede-hands-belgie/