China Works
Image default
Dienstverlening

Dakwerken in de Kempen

Als je een nieuw dak wilt plaatsen of een dak wilt renoveren, kunnen we jou Roofdesign aanraden. Zij verzorgen dakwerken in de Kempen met veel kennis van zaken. Die kennis hebben ze verworven door een combinatie van veel ervaring en de bijscholing die ze al hun medewerkers constant geven. Geen nieuwe wet, regelgeving of ontwikkeling binnen wereld van het daken leggen ontgaat hen. Ze geven jou met deze kennis met plezier advies en raad over hoe je jouw nieuwe dak best laat leggen en welk type dak je best gebruikt. Maak een afspraak bij Roofdesign en leg je plaatsbezoek vast. Zo kunnen deze kenners bij jou thuis komen opmeten. Wil je graag een nieuwbouw plaatsen? Dan kan je ook gewoon de bouwplannen gebruiken als basis voor de metingen.

Van een offerte op jouw maat tot de plaatsing van je dak

Wanneer het plaatsbezoek is gebeurd, kunnen de specialisten in dakwerken in de Kempen overgaan tot de volgende stap: een gedetailleerde offerte opstellen. Hierin worden alle kosten zorgvuldig besproken, zodat jij hier zelf een goed beeld van kunt scheppen. Indien je akkoord bent met de opgestelde offerte, gaan de professionele dakwerkers meteen voor je aan de slag met het bestellen van het materiaal. Heb je toch nog vragen of opmerkingen bij de offerte? Deze kan je altijd bespreken met deze kenners. Dan lichten ze de offerte wat meer toe of doen ze aanpassingen die bijvoorbeeld beter binnen jouw budget passen. Ze kunnen jou goed helpen met het uitsparen van aardig wat centen door hun goede kennis van mogelijke subsidies, premies en fiscale voordelen die verbonden zijn aan het plaatsen van een nieuw dak of het renoveren van een oud dak. Zo komen jullie vast wel tot een akkoord waar beide partijen helemaal achter staan. Als dat er is, worden de materialen besteld en is het tijd om het dak te plaatsen.

De oplevering van je nieuwe dak

Nadat jouw dak zorgvuldig geplaatst werd, met veel oog voor een nauwkeurige en nette afwerking, rest er enkel nog jouw nieuwe dak te bewonderen en er nog jaren plezier van te beleven! Je hebt tijdens de oplevering uiteraard nog steeds tijd om eventuele opmerkingen te geven en alles netjes af te ronden. Naast dakwerken in de Kempen zijn de specialisten ook elders actief. Als je bijvoorbeeld een nieuw dak in Mechelen wilt plaatsen, helpen ze je ook graag verder.