China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dataopslag in een beveiligde cloud

Het is vanzelfsprekend dat als u kiest voor dataopslag in de cloud dat die cloud beveiligd is. Om ervoor te zorgen dat uw cloud goed beschermd is, is het belangrijk om samen te werken met een ervaren IT-partner, zoals Twido. Twido is hét IT-bedrijf bij uitstek waar u terechtkunt voor allerlei IT-diensten. Denk daarbij aan cloud back-up, handige facturatiesystemen, antispamdiensten, private cloud mogelijkheden, hostingoplossingen en consultancy. Met hun diensten willen ze u voorzien van de perfecte service waarmee u en uw bedrijf kan blijven groeien, nu en in de toekomst. Het personeel blijft zich bovendien continu bijscholen om u uitstekend te kunnen bedienen.

De IT-infrastructuur van uw bedrijf laten beheren door een professioneel bedrijf

Twido, het IT-bedrijf uit Huldenberg, niet ver van Brussel en Leuven, is de ideale partner voor het beheer van de IT-infrastructuur van uw onderneming. Overweegt u bijvoorbeeld om te kiezen voor dataopslag in een cloud? Dan zullen de medewerkers van Twido samen met u uitzoeken hoe die cloud het beste vorm kan krijgen naargelang de structuur van uw onderneming en de behoeften die u verder heeft. Om ervoor te zorgen dat u goed weet waar uw data uiteindelijk wordt opgeslagen, heeft Twido een private cloud ontwikkeld. Als u daar gebruik van maakt, dan kiest u voor veilige en transparante dataopslag. Uw geprivatiseerde cloud is ook altijd conform de Belgische wetgeving.

Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie

Als u graag wilt samenwerken met dit bedrijf voor een veilige dataopslag in de cloud, dan moet u zeker eens contact opnemen met de medewerkers van Twido. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. Ze gaan u met plezier verder helpen, zodat u goed geïnformeerd bent vooraleer u een samenwerking aangaat. U leest op de website meteen ook meer over de afzonderlijke diensten die ze aanbieden.

https://www.twido.be/nl/