China Works
Image default
Groothandel

Haal uw hout bij deze professionele houthandel uit Mechelen

Bent u op zoek naar kwalitatief hout? Dan is Houthandel Hendrickx uit Leest, bij Mechelen, de perfecte partner voor u. Bij hen vindt u onder meer Europees Hardhout én tropische houtsoorten zoals Padouk, Afrormosia, Wenge, Afzelia en Sipo, Iroko. Ze leveren hout dat versgezaagd is of u kunt kiezen om hout aan te kopen dat gedroogd is in de wind. U vertelt deze professionals in hout wat u nodig heeft, en zij zorgen ervoor.

Kies het kwaliteitsvolle hout van deze experten

Deze houthandel uit Mechelen is een familiebedrijf met een lange traditie in de houthandel. Begin de jaren ‘80 is het professionele bedrijf zich beginnen specialiseren in Europees Hardhout. De voornaamste houtsoorten zijn Eik en Beuk maar ook Essen, Kastanje, Olm maken deel uit van de opties. Contacteer hen gerust indien u vragen heeft over de mogelijkheden. Doordat de experten van deze houthandel uit Mechelen al vele jaren samenwerken met de beste Oost- en West-Europese zagerijen, kunnen zij een enorm aanbod aan houtsoorten aanbieden. Ze beschikken over ca. 350m³ droogcapaciteit verdeeld over 8 verschillende kamers. Zo kunnen ze het hout optimaal drogen naargelang de houtsoort, dikte, hoeveelheid, vochtpercentage,…

Doe een beroep op de kennis van deze houtexperten

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van verschillende houtsoorten bij deze houthandel uit Mechelen? Neem dan gerust contact met hen op, dat geldt ook indien u vragen heeft of advies wilt inwinnen. U contacteert hen eenvoudig via de contactgegevens die u terugvindt op de website van deze professionele houthandel uit Mechelen. Ze streven elke dag voor kwaliteit en vakmanschap en dat ziet u ook aan de kwaliteit van het hout. Daarnaast werken ze ook samen met gerenommeerde parket-, trappen- en meubelindustrie. Alsook leveren de professionals in hout aan fabrikanten van lijsten, ramen en deuren, aan houthandels, interieurbedrijven en nog veel meer andere zaken.