China Works
Image default
Dienstverlening

Probeer de nieuwste DC-charging uit in Antwerpen

Heeft u een elektrische wagen en bent u het beu om steeds zo lang te moeten wachten tot uw auto volledig opgeladen is? Dat is volledig begrijpelijk. Het goede nieuws is dat er hier een gemakkelijke oplossing voor is. Electrowerken de Proft in Lebbeke is hét adres voor DC-chargers in Antwerpen. Deze supersnelle opladers laden uw elektrische wagen volledig op in slechts enkele minuten. Zo kunt u uw auto gebruiken wanneer u maar wilt. Probeer deze DC-charging nu zelf uit in Antwerpen!

Voortaan moet u nooit meer wachten om uw elektrische wagen te gebruiken

Wat is DC-charging? Er bestaan twee verschillende soorten van opladen, AC-charging en DC-charging. De batterij van uw elektrische wagen heeft DC-stroom ofte gelijkstroom nodig. De gewone stroom uit het net is echter AC-stroom. Bij “normaal” opladen of AC-charging wordt de AC-stroom naar DC-stroom omgezet door een omvormer in de wagen zelf. Bij DC-charging wordt de AC-stroom omgezet naar DC-stroom buiten de wagen om. De energie wordt dus in DC aangeboden aan uw elektrische auto. Daarom is deze vorm van laden veel sneller én beter voor uw voertuig en uw batterij. Dit bedrijf is de specialist op gebied van DC-charging in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Bij hen kunt u de meest zuinige en efficiënte DC-charger van het moment verkrijgen. Zo kunnen uw wagens bliksemsnel opgeladen worden. Of wilt u DC-chargers voor uw bedrijf, zodat al uw medewerkers hier gebruik van kunnen maken? Uiteraard is dat eveneens mogelijk.

Wacht niet langer

Heeft u interesse in DC-charging in de provincie Antwerpen? Neem dan als de vliegende bliksem contact op met deze specialisten. Zij bedenken met u graag een oplossing op maat. U vindt nog veel meer informatie over DC-charging en hun andere diensten op hun informatieve website. U kunt er ook een vrijblijvende offerte aanvragen of alvast een afspraak maken om bij hen op kantoor langs te komen.

https://electrowerkendeproft.be/