China Works
Eten en drinken

De beste frietjes krijgt u bij de frietmobiel

De frietmobiel is hét mobiele frietkot voor uw feesten en partijen. Wat smaakt er na een gezellige middag namelijk lekkerder dan verse, knapperige frietjes? Niets natuurlijk! Volgens de regels van de kunst worden de heerlijke frieten gebakken onder uiterst hygiënische omstandigheden, zodat u met een gerust hart geniet van al het lekkers wat u kunt krijgen. Geniet samen met uw gezelschap zonder zelf uren in de keuken te moeten staan.

Ontdek de verschillende formules voor uw gezelschap

Wat is er nu lekkerder dan een zakje versgebakken frietjes met mayonaise? De combinatie met een lekkere snack! Als u de frietmobiel van Friet & Co huurt voor uw verjaardagsfeestje, jubileumviering of andere partij heeft u keuze uit verschillende formules waarin de snacks verschillen. Wat echter nooit wijzigt, is de hoeveelheid: het is altijd à volonté! De drie formules hebben een divers assortiment met snacks, zoals de klassieke curryworst maar ook huisgemaakte satés en smakelijke bami. U zult echter zien dat de keuze aan snacks weldadig is bij iedere formule, ongeacht de prijs. De frietmobiel zal zich voor twee uur positioneren om uw gasten te voorzien van de lekkerste frietjes en snacks met saus naar keuze. Om de frietmobiel te laten komen, betaalt u de vaste bijdrage van € 195,- en een bijdrage per persoon op uw evenement.

Reserveer uw datum en laat de frietjes naar u toekomen

Dus, gaat u binnenkort een feest organiseren en wilt u graag met een klapper afsluiten? Reserveer dan alvast de datum van uw festiviteit via Friet & Co om zeker te zijn van de frietmobiel. Samen met uw gezelschap genieten van artisanaal gebakken frietjes is namelijk de beste manier om uw dag tot een einde te brengen. Bekijk de galerij op de website om een impressie op te doen of neem contact op om uw datum te reserveren. De frietmobiel komt naar u toe!

https://friet-co.be/