China Works
Image default
Vakantie

Budget all inclusive


 

 

Veel mensen geloven dat Sunny Beach de nummer één bestemming in Bulgarije is. Dat komt omdat je alles hebt in dit resort aan de Zwarte Zee. Luxe hotels aan het strand, spannende waterparken en een bruisend stadscentrum. Sunny Beach is een populaire bestemming, vooral onder jongeren. Zij kunnen zich onderdompelen in de feeststemming en een cocktail bestellen voor 1,50 euro. Maar ook gezinnen kiezen graag voor Sunny Beach tijdens de all-inclusive Bulgaarse periode. Zeker als je kiest voor een 4-sterrenhotel met kinderbad, spa en binnenzwembad. Zowel jong als oud zal hier een goede tijd doorbrengen.

 

Wanneer de meeste mensen denken aan all-inclusive vakanties, denken ze meteen aan verwennerij. Liggend bij het zwembad, met een goed boek in de hand, brengt de ober u een heerlijk glas wijn. Of geniet van de zon op het strand met een bord vol snoep ernaast. Wie kiest voor all-inclusive Bulgarije kan zijn vakantie zo doorbrengen. Bijvoorbeeld in de badplaats Golden Sands. Kiest u voor een luxe hotel met waterpark, dan zullen de kinderen u altijd waarderen. U kunt in alle rust genieten van Banitsa, Bulgarije terwijl ze op de spannende glijbaan razen.

Volg cultuurliefhebbers. Tijdens het all-inclusive Bulgarije verlaat u de luxe van het hotel en loopt u het historische centrum van Nessebar in. Omdat het stadje dat op de Werelderfgoedlijst staat in de Zwarte Zee ligt, kun je het alleen bereiken via een smal land. Houten huizen met rode daken, smalle straatjes en middeleeuwse gebouwen heten je welkom. De Pantokrator-kerk heeft veel bogen, aardetinten en historische fresco’s, vooral een visueel feest. Na het fotograferen van dit oude monument, kunt u ontspannen in de spa van het  All Inclusive Hotel. Of in het waterpark. 

budget all inclusive

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html