China Works
Image default
Woning en Tuin

De ideale projectontwikkelaar in Gent

Heb je een grond die je graag wilt verkopen? Of wil je er een nieuwbouw op plaatsen? Bij Rex Projects zijn ze specialist in het bouwen van moderne nieuwbouwontwikkelingen. Met hun professionele aanpak voldoen ze uiteraard aan alle veiligheidseisen en volgen ze de veranderende wetgeving op de voet. Ze bouwen moderne gebouwen en besteden veel aandacht aan het milieu en de energie-eisen van de klant. De klant staat verder ook steeds centraal: je zal merken dat er voortdurend naar jouw eisen en wensen geluisterd wordt.  Dit maakt van hen dé projectontwikkelaar in Gent bij uitstek. Maar ook buiten Gent bouwen ze met plezier prachtige nieuwbouw.

Renovatie, nieuwbouw en meer

Als projectontwikkelaar in Gent hebben deze professionals vaste, betrouwbare aannemers en architecten waar ze al jaren mee samen werken. Je kunt er dus op rekenen dat je enkel met professionele partners in contact komt, die evenveel waarde hechten aan kwaliteit als de specialisten in nieuwbouw bij Rex Projects. Neem zeker contact met hen op als je een grond in handen hebt, of een oud gebouw dat je wilt laten renoveren. Ze zijn steeds op zoek naar nieuwe opportuniteiten en zullen je met plezier ontvangen. Naast het bouwen van nieuwbouwontwikkelingen, bouwen ze ook gebouwen voor bedrijven en bedrijventerreinen. En oude, vervallen of onderkomen gebouwen knappen ze volledig op tot er terug een volledig bewoonbaar gebouw staat.

Voor een dynamisch bedrijf met oog voor kwaliteit

Of je nu een grond hebt waar je een volledig nieuw gebouw wilt zetten, een toevoeging aan een bestaand gebouw wilt zetten, of een totaalrenovatie wilt doen: bij deze projectontwikkelaar in Gent kan het allemaal. Daarnaast kan je bij hen vergaderzalen en coworkingspaces huren. Als je een vergaderzaal huurt zal je merken dat deze volledig in orde, met alle moderne faciliteiten, voor je klaar staat. Geheel volgens de filosofie van het bedrijf leveren ze kwaliteit af bij al hun projecten.

https://www.rexprojects.be/