China Works
Image default
Dienstverlening

De stap is kleiner bij deze creatieve vorm van therapie in Oost-Vlaanderen

Heb jij net als vele anderen het gevoel dat de stap naar therapie net iets te groot is, maar wil je toch graag je gevoelens kwijt? Dan kan je zeker terecht bij Lyndwing. In hun praktijk in Adegem, Oost-Vlaanderen, bieden ze een creatieve vorm van therapie aan: intuïtief tekenen. Doordat er in eerste instantie niet gepraat hoeft te worden over je gevoelens of problemen, is het voor velen een kleinere stap. Zou jij het ook eens willen proberen? Lees dan zeker verder en ontdek hoe het juist in zijn werk gaat.

Hoe verloopt intuïtief tekenen bij deze specialist?

Ben jij een introvert persoon, maar merk je toch je nood hebt aan professionele hulp en begeleiding? Of wil je een burn-out laten behandelen? Dan is praten in eerste instantie waarschijnlijk niet de oplossing voor jou. Bij Lyndwing beseffen ze als geen ander dat ieder persoon op een andere manier hulp nodig heeft. Ze proberen hun therapie in Oost-Vlaanderen dan ook altijd zo goed mogelijk af te stemmen op hun patiënt. Door ze te laten tekenen of schilderen worden de emoties of problemen op papier weergegeven. Dat creëert vaak een duidelijker beeld dan woorden. Deze schetsen worden dan door de therapeut en de patiënt geanalyseerd. Waarom heb je bepaalde zaken getekend, wat is de oorzaak van bepaalde zaken, en meer nog, zijn er mogelijke oplossingen? De schetsen die je hebt gemaakt tijdens je sessies, krijg je overigens mee naar huis. Zo kan je op je eentje verder aan de slag, mocht je dat willen.

Maak een afspraak voor een eerste gesprek

Denk je dat creatieve vorm van therapie in Adegem, Oost-Vlaanderen, een mogelijke oplossing kan bieden en zou je het graag eens een kans geven? Dan kan je hen contacteren voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden bepaalde afspraken voor de toekomst gemaakt en worden je sessies ingepland. Je kunt de contactgegevens gemakkelijk vinden op de website van deze creatieve therapeut.