China Works
Image default
Bedrijven

In vastgoed beleggen is goed voor uw portemonnee

Niet iedereen is hiervan op de hoogte, maar in vastgoed beleggen is goed voor uw portemonnee. Zeker op momenten wanneer de beurs weer eens in een wispelturige bui is. Als u op professionele wijze wilt investeren in vastgoed, doet u er goed aan om aan te kloppen bij Center Parcs Vastgoed. Dit is dé Europese marktleider die u voorziet van professionele begeleiding en gedegen advies op maat. Reeds 1500 eigenaren gingen u voor en kozen ervoor om te investeren in vastgoed. Bent u de volgende die aansluit bij het tevreden klantenbestand? U kunt er zeker van zijn dat investeren bij deze expert een succes is, aangezien deze specialist al 50 jaar duurzame toeristische parken ontwerpt, bouwt en beheert.

Zorgeloos investeren

Als u ervoor kiest om bij Center Parcs Vastgoed te investeren in vastgoed, krijgt u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uitgekeerd, wat de bezettingsgraad van uw vakantiewoning ook is. Bovendien betaalt u niets extra voor elektriciteit, water en het onderhoud van de cottage. U heeft dus geen omkijken naar uw recreatiewoning maar geniet wel van zekerheid op langere termijn. Daar droomt toch iedereen van? Door bij deze specialist te beleggen in vastgoed, bent u in staat om zelf een vakantiehuisje te kopen of huren in een van de mooiste vakantieparken in Europa. Uw cottage zal dus ongetwijfeld bij velen in de smaak vallen.

Informeer naar de mogelijkheden

Denkt u dat beleggen in vastgoed wel iets voor u is? Of krijgt u graag eerst nog wat meer informatie over wat investeren in vastgoed eigenlijk inhoudt? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij Center Parcs Vastgoed. Aarzel dus niet langer en neem telefonisch contact op met de deskundige medewerkers om een afspraak te maken. U kunt dan meteen ook al uw vragen stellen en kunt rekenen op professioneel advies op maat. Bent u benieuwd welke recreatiewoningen er momenteel te koop staan? Dan is het ook mogelijk om hun portfolio aan te vragen zodat u kunt kijken of uw droomwoning nog beschikbaar is.