China Works
Gezondheid

Donkere oksels lichter maken

 

Donkere oksels lichter maken

Wanneer je oksels donkerder gekleurd zijn dat de rest van je lichaamskleur, dan kun je dat als vervelend en niet mooi ervaren. Mensen vinden dit over het algemeen heel vervelend wanneer zij veel aan sport doen en daardoor veel thirts of tanktops dragen. Over het algemeen zien we ook dat men in de zomermaanden zich hier volop druk om gaat maken. Men zoekt via google op wat hij/zij ertegen kan doen enzovoort. In dit artikel geef ik je daar antwoord op.

 

Wat te doen tegen donkere oksels

Ten eerst wil ik graag melden dat eigenlijk iedereen donkere oksels heeft. Er zit namelijk altijd een verschil in kleur tussen je oksels en de rest van je lichaam. Om toch die egale teint te krijgen, kun je de volgende manieren toepassen.

  • Gebruik om de dag een scrub voor je oksels. Let er hierbij op dat je een milde scrub pakt, die je vervolgens lichtjes op je oksels masseert. Doe dit gedurende enkele minuten. Spoel de oksels daarna grondig af en dep droog. Voeg eventueel wat citroen aan je scrub toe voor meer resultaat. De scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen verdwijnen, deze geven namelijk die donkere kleur weer. Let op: gebruik altijd een voedende bodylotion of crème om je oksels te blijven hydrateren. Gebruik gedurende 2 uren geen deodorant.

  • Gebruik een crème dat de huid lichter maakt. Een dergelijke crème die ik kan aanbevelen is die van skinlight. Wat je eigenlijk doet is het bleken van de oksels. De crème is niet schadelijk en bestaat gelukkig volledig uit natuurlijke ingrediënten. Je gebruikt de crème twee maal daags op een schone huid gedurende 4 tot 5 weken.

Voor meer tips en informatie over oksels bleken, bezoek dan mijn blog!

http://www.skinlight.nl/shop/