China Works
Particuliere dienstverlening

Isoleren met een passiefhuis kozijn

Wilt u uw woning of gebouw beter laten isoleren, dan zijn een passiefhuis kozijn of hout en aluminium kozijnen de beste opties die u heeft. In veel woningen en bedrijfspanden verdwijnt de warmte langs of door de kozijnen. Via kieren en gaten komt koude lucht binnen. Door hier een einde aan te maken, kan soms veel bespaard worden op de energierekening. Heeft u interesse in nieuwe hout en aluminium kozijnen of in een passiefhuis kozijn? Bij Pladeko Ramen en Deuren vindt u een breed assortiment kozijnen. Lees verder voor meer informatie.

Isoleer beter met een passiefhuis kozijn

De aandacht voor energiebesparende maatregelen neemt toe. Hierdoor neemt ook het aantal passiefhuizen toe. In een passief huis is de isolatie zodanig geoptimaliseerd, dat er nauwelijks gestookt hoeft te worden om het huis op te warmen. Alleen de aanwezigheid van de bewoners en het gebruik van huishoudelijke apparaten en verlichting is genoeg om de woning warm te houden. Om dat mogelijk te maken, is een passiefhuis kozijn nodig. Dit kozijn is zo ontworpen dat het vrijwel geen warmte laat ontsnappen. Het is de ultieme isolatieoplossing voor uw woning of bedrijf. Hiermee bespaart u niet alleen op de energierekening, maar wordt bovendien het milieu minder belast. Kozijnen zijn dus een uitstekende plek om te beginnen met het verbeteren van de energiehuishouding.

Installeer hout en aluminium kozijnen

Uw huidige kozijnen zijn waarschijnlijk de plek waarop veel warmte uit uw woning of bedrijfspand lekt. Ook hout en aluminium kozijnen maken slim gebruik van materialen om de isolatie te verbeteren. Van binnen hout, van buiten aluminium: zo heeft u een mooi kozijn dat toch bestand is tegen slijtage, wind en regen. Driedubbel glas zorgt er bovendien voor dat de warmte binnen blijft. Dat maakt deze kozijnen een prima optie.

Haal uw kozijnen bij een specialist

Wilt u investeren in beter geïsoleerde kozijnen, zodat u een bijdrage kunt leveren aan het milieu en uw energierekening minder hoog wordt? Ga dan langs bij een speciaalzaak en vraag naar de mogelijkheden. Bij Pladeko Ramen en Deuren geven ze u graag een persoonlijk advies. Bovendien kunnen ze niet alleen de gewenste kozijnen leveren, maar monteren ze deze ook graag voor u.