China Works
Bedrijven

Op een goedkopere manier hosten

 

Op een goedkopere manier hosten

Bij het kiezen van een webhosting is het altijd lastig om direct de juiste hosting provider te vinden. Vaak kies je in eerste instantie voor een veel te dure optie, en dat is zonde. Je hoeft namelijk voor een goede hosting helemaal niet veel te betalen. De grote bedrijven zijn vaak veel te duur. Echter kom je bij het zoeken naar hosting via google, hier vaak juist wel terecht. Natuurlijk hangt het er ook vanaf wat je precies wilt hosten. Betreft het 1 site of zijn het er meerdere. Wat is de grootte van je site enzovoort. Dat zijn allemaal vragen die van te voren eerst beantwoord moeten worden, wil je echt goed advies kunnen krijgen.

Wanneer je 1 tot 5 sites wilt hosten, dan is het aan te raden om te kiezen voor shared hosting. Wel is het verstandig om goed te bekijken of je met je sites veel ruimte in beslag zult nemen. Ben je in het bezit van een site waarop je geen tot weinig video en afbeeldingen gebruikt, dan zijn jouw sites zeer geschikt voor een klein tot middelgroot hostingpakket.

 

Kosten van webhosting

Hosting kan heel duur zijn maar ook zeker betaalbaar. Bij het afnemen van hosting heb je ten eerste een domeinnaam nodig. Dit is de naam die je van te voren of tijdens het afnemen van hosting registreert. Om te bekijken of je bedachte naam nog vrij is, dan kun je dat simpel en snel controleren. Je domeinnaam eenmaal geregistreerd? Dan is het tijd voor een hostingpakket om zo jouw website zo snel mogelijk online te krijgen.

Voor meer informatie over de kosten webhosting, bezoek dan mijn website met veel meer hosting informatie over kosten, pakketten en domeinnamen.

 

http://www.indugas.nl