China Works
Zakelijke dienstverlening

Een heldere visie op uw bedrijfsproces

Interchange is een specialist in allerlei Microsoft oplossingen. Om al uw bedrijfsprocessen op een zo snel mogelijke manier, maar ook op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen, kunt u bij hen terecht. Zij ontzorgen u met bepaalde problemen waar u geen antwoord op heeft. Maar wat kunt u nu eigenlijk van zo’n bedrijf verwachten? En is het niet eenvoudig om dit zelf te doen?

Waarom kiezen voor een bedrijf als Interchange?

De producten die zo’n bedrijf levert zijn niet eenvoudig te implementeren en op te starten. De basisprogramma’s als Microsoft Word, Powerpoint, Outlook en Excel kent u natuurlijk. Maar er zijn talloze andere programma’s die u kunnen helpen bij een betere infrastructuur binnen uw onderneming. De kennis hiervoor heeft u alleen waarschijnlijk niet in huis. Een gespecialiseerd bedrijf kan er voor zorgen dat alle programma’s in uw gehele organisatie zijn aangesloten, en dat iedereen er op een goede manier mee kan werken.

Verder is het ook belangrijk dat de zorg naderhand ook aanwezig is. Als u na 2 weken een probleem heeft, moet u natuurlijk terecht kunnen bij de partij die dat voor u gerealiseerd heeft. Verder is het ook een vereiste dat een bedrijf bepaalde certificaten heeft, waardoor u zeker weet dat u de juiste partij binnen gehaald heeft. Een certificaat wordt uitsluitend door Google vergeven, en wordt alleen aan werknemers gegeven die ook daadwerkelijk alle Microsoft Silver toetsen gehaald hebben.

Het is dus van essentieel belang dat u niet over een nacht ijs gaat, en dat u deze belangrijke beslissing goed overweegt. Natuurlijk zijn er bedrijven die pretenderen hoge kwaliteit voor een lage prijs te leveren. Echter is dat in deze branche nauwelijks mogelijk. Het vergt namelijk tijd en geld om alles op een juiste manier te implementeren. Veel succes bij het maken van de juiste keuze!

http://www.interchange.nl/