China Works
Financieel

Zoeken op ‘incassobureau inschakelen’

Ik ben gaan zoeken op ‘incassobureau inschakelen’ omdat ik al enkele tijd last heb van klanten die hun rekeningen maar niet betalen. Ik wil toch wel graag mijn geld op mijn rekening ontvangen dus ben ik gaan zoeken naar een incassobureau inschakelen. Ik heb wel eerst zelf geprobeerd actie te ondernemen. Maar zonder succes. Ik heb ze geprobeerd op te bellen, zonder reactie en ik heb ze gemaild. Ook daar heb ik geen reactie op gekregen. Ik heb als laatste ook een aantal brieven verstuurd met daarin een betalingsherinnering met verval datum. Ook daar kreeg ik geen reactie op. Daar heb ik het besluit genomen om opzoek te gaan naar een incassobureau die voor mij achter de debiteur aan gaat met als doel het geld te krijgen voor mij. Lees in deze blog over die zoektocht op incassobureau inschakelen en voor welk bureau ik heb gekozen. Ook geef ik aan waarom ik voor hen gekozen heb.

Van Loon Incasso Advocaten

Ik ben via Google gaan zoeken op ‘incassobureau inschakelen’ Met als doel dat er een bedrijf naar boven komt die voor mij het geld kan bemachtigen. Ik ben gaan zoeken en er kwamen een aantal bureau’s naar boven die aan mij zoekopdracht voldeden. Deze heb ik bekeken en daaruit heb ik de keuze laten vallen op Van Loon Incasso Advocaten. De keuze is daarom gevallen omdat zij een alternatieve werkwijze hebben die mij heel goed bevalt. Het kost mij als klant van Van Loon Incasso Advocaten niets om hen in te schakelen. Alle kosten die er gemaakt worden door Van Loon worden verhaalt op mijn debiteur. Deze moet hij betalen boven op de rekening die hij mij nog verschuldigd is. Hij is immers gewaarschuwd over het feit dat dit de consequenties waren! Ik heb hen benaderd en ze zijn direct aan de slag gegaan, nadat ik mijn verhaal aan hen had gedaan!

Inmiddels zijn we een tijdje verder en heb ik het geld dankzij Van Loon Incasso Advocaten op mijn rekening ontvangen. Ik ben daar super blij mee en ben super tevreden over dit bedrijf dat ik vond na de zoektocht op incassobureau inschakelen. Zoek jij ook een incassobureau? Kijk dan zeker op de website van Van Loon Incasso Advocaten.